UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
:facepalm:

не бе, реков, има нормални но има и тотално отидени...
Знам дека те боли. Те разбирам зошто не си реален. Да не се обидуваш цела вечер да форсираш последен збор немаше ни да го напишам постот. Мора малку да погледнеш на реалноста во очи.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ЗНАЕВ дека им дадоа гратис гол ЗНЕАВ, само режисерот и напиот коментатор очигледно беа за Реал. Свеедно :pos:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Вториот гол чисти офсајд:

Очекувам лајкови од фанови на Барса. И тоа одма.
Ова е за да видат овие од штала мадрид дека не се тие оштетената страна од приказната оваа година.
углавном се радував вечерва како барса да освоила титула..
ете ви го гејналдо,и тој можел да промаши пенал,не само меси
му паднаа во вода сите погодени пенали против осасуна,рајо ваљекано,спортинг хихон и др,и др

во финалето ќе навивам за челзи,бидејќи редно е да освојат лш,абрамович за тоа милијарди потроши некако жал ми е за чоекот :)
а инаку баерн си го заслужува трофејот,реално :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.627
Поени од реакции
22.650
Јас ги сфаќам навијачите на Барса. После вака трауматична недела во која изгубија се што можат да изгубат, мораат утеха да бараат во други тимови, оти нивниот тим не е способен да ги израдува :cool:
Да, ај да речеме и оти е точно. Ама и самата си рече, после оваа трауматична недела... Ами, кај вас? Ова се случуваше во изминатите 3 (за вас трауматични) години. Барса ќе изгуби од Херкулес, во Мадрид свирки се слушаат. :icon_lol:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Замислете на мене како ми беше, ја имав 2:1 точен резултат, а овој резултат ако не се лажам беше уште во 30 минута... многу е тешко да навиваш никој да не даде гол, во исто време си и за тие и тие и против едните и против другите :)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Јас ги сфаќам навијачите на Барса. После вака трауматична недела во која изгубија се што можат да изгубат, мораат утеха да бараат во други тимови, оти нивниот тим не е способен да ги израдува :cool:
И јас ве свајчам после ваква трауматична деценија ----||----||----||-----

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Една молба до модераторите: Ако може насловот на темата привремено да се преименува во "Пеналот на Рамос и реакциите низ светот"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom