- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.147
- Поени од реакции
- 2.988
Аца Лукас ќе го менувал текстот од песнава. "Aj Ramo Ramo, mi go skrsi dzamo".
не се дојдени глеавме во Irish едно 50 души и више и после се славеше на плоштадНензнам што има тука расправии уште...
Најтрагичното е што тука дури и да нема навивачи на Баерн а тие заслужија да се радуваат. (најверојатно се пијанчат моментално). Реал отпадна,Барса отпадна. Двете екипи отпаднаа заслужено.
Денеска Баерн го победи Реал.Без разлика која екипа да победеше ќе беше заслужено.
Case closed.
Ic ne mi e vazno toa , na penali izgubija , kolku e toa bolno ni samite ne se svesni seusteЗначи, да ги поздравиме хејтерите со прикладни поздрави и честитки:
- гол на Роналдо од офсајд;
- недосуден пенал за Баерн по играње на Пепе со рака; ист критериум како за пеналот за Реал;
- недосуден црвен картон за Пепе при пеналот.
Ни судии не им беа доволни, Баерн и покрај тоа ги надигра - да беа малку поспретни ни до пенали немаше да дојде. Мурињо уште еднаш докажа дека нема мадиња да постави офанзивна игра против добри екипи.
Поздрав до верните навивачи на Реал кои не ја хејтаа Барса синоќа. Беше Реал добра екипа. Пред 10 години.
Значи, да ги поздравиме хејтерите со прикладни поздрави и честитки:
- гол на Роналдо од офсајд;
- недосуден пенал за Баерн по играње на Пепе со рака; ист критериум како за пеналот за Реал;
- недосуден црвен картон за Пепе при пеналот.
Ни судии не им беа доволни, Баерн и покрај тоа ги надигра - да беа малку поспретни ни до пенали немаше да дојде. Мурињо уште еднаш докажа дека нема мадиња да постави офанзивна игра против добри екипи.
Поздрав до верните навивачи на Реал кои не ја хејтаа Барса синоќа. Беше Реал добра екипа. Пред 10 години.
Зарем мислеше ќе пропуштамТоа го кажав нервозно бидејќи мислев судијата ќе заебе работа како и секогаш... али сепак на крај се испадна како што треба
p.s знаев дека некој ќе ја цитира мојата бламажа али ај
Breaking News : Sergio Ramos penalty kick has just landed back on earth .На нерви веќе ми одат овие фориве со Рамос, не можете да причекате барем топката да падне.
Добро велат старите...чиракот станува подобар од мајсторот70% посед, миљон подавања... и победа. Учи Барса.
2-1 изгубивте trololololo70% посед, миљон подавања... и победа. Учи Барса.
Прости им не знаат што прават. Има навивачи што почнале да пратат фудбал од пред некоја година и ги виделе Барса победуваат па ај за нив ќе навиваат колку да не ги заебаваат другарите.
не бе, реков, има нормални но има и тотално отидени...
Вие научивте од нас.70% посед, миљон подавања... и победа. Учи Барса.
Зарем мислеше ќе пропуштам
П.С
Може ли некој да ми даде слика од вториот гол на Роналдо како се наоаѓа, дали беше листо или беше еден два чекори офсајт.
Вториот гол чисти офсајд:
Очекувам лајкови од фанови на Барса. И тоа одма.
Ни Барса ни Реал не се пласираа во финалето, ама вчера славеа фановите на Реал, вечерва слават фановите на Барса.