UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Пресудно беше откривањето на тактиката на екстрим тука на форумов. Сигурно Хејнкејнс или како и да се вика, го има прочитано, Реал не мрднаа.:place:

403379_440968029251944_323498747665540_1892970_856650774_n.jpg

Баварци, се гледаме во финале, туку јас да се помочам во правилава на Уефа. Ќе треба и вие и ние без одбрана да играме.

Нема да те тролам,не сум таков тип....

Само ќе те поздравам и најпријателски ќе ти порачам да го гледаш фудбалот малце пошироко....Пошироко од Менаџер PES или ФИФА 12,подалеку од милионите евра за трансфери и чудесии...

Има нешто што се вика срце и желба до крај!И таа кај Баерн беше помоќна и посилна и од Жозе Мурињо и од сите милиони за Кристијано Роналдо!

Секоја чест за вас,ФЕНОМЕНОМЕНОМЕНОМЕНАЛНА УТАКМИЦ!Поздрав!
Лол, ок е бе бате, чекавте и начекавте, таман си е. Имам објаснето зашто тресев зелени у одговор на вајт вакер, али ај нема везе. Честито финале, заслужено.

Сите тројца одиграа перфектно. Бадштубер заплача кога го доби жутиот :place:
Тинејџерот Алаба покажа како се шутира пенал на Роналдо, Кака, Крос, Лам,
Рамос не е во оваа категорија :pos:

Искрено, кога го видов Алаба како се мести да изведува, срцево ми застана (не дека чукаше нешто подобро во текот на натпреварот де :D ). Браво, секоја чест за прикажаната игра, за превземаната одговорност и за реализираниот пенал. За 2-3 години страшен играч ќе биде и тој и Бадштубер.

Ако вечерва видите ѕвезда што паѓа, не си замислувајте желба. Тоа е само топката што ја шутна Серхио Рамос... епа заслужено ќе го јаде годинава хаха

Баварци, се гледаме во финале, туку јас да се помочам во правилава на Уефа. Ќе треба и вие и ние без одбрана да играме.
Што ти е гајле барем ќе глемо голови :)

За пеналите и за Реал си објаснив во фан клубот, ама овде за Баерн ќе напрам едно:cuc::cuc::cuc:. Заслуживте повеќе финале, иако гледавте феноменоменална утакмица ама далеку беше Реал од оној вистинскиот. Со среќа и на Челзи и на Баерн.Поздрав на оваа тема...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom