UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Финале, кое не ми е битно кој ќе тепа. И двете екипи си стигнаа заслужено, и двете екпипи ќе играат фер плеј. А не како џупциве вечерва, а Баерн во контра правеа фаул. :facepalm:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
САМО ГОСПОД ЗНАЕ КОЛКУ ВРЕМЕ МИ СЕ СКРАТИ ОД ЖИВОТОТ.....

Покасно со некој понормален коментар...Фала и на тие што ги подржуваа и на тие што ги ругаа баварците.....

А тие што се занесуваа....одговорот го добивте вечерва!

По мое мислење оваа година во ЛШ има 2 финалиња.Едното се одигра вечер,а другото ќе се одигра на 19 Мај!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
И Бадштубер?
Не ме заебавај?
Па онда двете екипи нека играат со 0-5-5 формација..
Да, и тој. Сега проверив, убаво пишува во коментар. Штета, 8 првотимци ќе го пропуштат финалето.. незнам дали уефа ќе го примени ова (http://kajgana.com/uefa-kje-menuva-pravilo-poradi-suspendiranite-igrachi-na-chelzi)

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Тој ќе игра, а Бадштубер, Густаво и Алаба нема да играат.
Сите тројца одиграа перфектно. Бадштубер заплача кога го доби жутиот :place:
Тинејџерот Алаба покажа како се шутира пенал на Роналдо, Кака, Крос, Лам,
Рамос не е во оваа категорија :pos:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Пред првата пишував како сте биле јаки блаблабла респект, и изгубивме. Пред оваа обратно мораше, тепам некои верувања мои демек со контрадикторност ќе поминеме. Истата финта и со Барселона ама неа ја тепавме. И вас де ама паднавме.
Немам коментар поштено си земавте, требаше и порано ама да не е Гомез дебил. Страшен голман имате заедно со тоа Кросчето. Честито финале.
Нема да те тролам,не сум таков тип....

Само ќе те поздравам и најпријателски ќе ти порачам да го гледаш фудбалот малце пошироко....Пошироко од Менаџер PES или ФИФА 12,подалеку од милионите евра за трансфери и чудесии...

Има нешто што се вика срце и желба до крај!И таа кај Баерн беше помоќна и посилна и од Жозе Мурињо и од сите милиони за Кристијано Роналдо!

Секоја чест за вас,ФЕНОМЕНОМЕНОМЕНОМЕНАЛНА УТАКМИЦ!Поздрав!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.791
Поени од реакции
30.650
Единствена добра работа во поразов е тоа што финалето ќе го гледаме релаксирано и без нервози и потресувања.
Заслужија и Челзи и Баерн финале. (y)

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Заслужено и Челзи и Баерн се во финалето, честитки, само ме интересира каде се сега тероритичарите на заговор кој тврдеа дека било местено ел класико за финале.....

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Се огласија од здружението за заштита на животните: Рамос да му се извини на гулабот и да ги покрија трошоците за лекувањето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom