UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Пресудно беше откривањето на тактиката на екстрим тука на форумов. Сигурно Хејнкејнс или како и да се вика, го има прочитано, Реал не мрднаа.:place:

L

Löwe

Гостин
Баварци, се гледаме во финале, туку јас да се помочам во правилава на Уефа. Ќе треба и вие и ние без одбрана да играме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Нема да те тролам,не сум таков тип....

Само ќе те поздравам и најпријателски ќе ти порачам да го гледаш фудбалот малце пошироко....Пошироко од Менаџер PES или ФИФА 12,подалеку од милионите евра за трансфери и чудесии...

Има нешто што се вика срце и желба до крај!И таа кај Баерн беше помоќна и посилна и од Жозе Мурињо и од сите милиони за Кристијано Роналдо!

Секоја чест за вас,ФЕНОМЕНОМЕНОМЕНОМЕНАЛНА УТАКМИЦ!Поздрав!
Лол, ок е бе бате, чекавте и начекавте, таман си е. Имам објаснето зашто тресев зелени у одговор на вајт вакер, али ај нема везе. Честито финале, заслужено.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Сите тројца одиграа перфектно. Бадштубер заплача кога го доби жутиот :place:
Тинејџерот Алаба покажа како се шутира пенал на Роналдо, Кака, Крос, Лам,
Рамос не е во оваа категорија :pos:
Искрено, кога го видов Алаба како се мести да изведува, срцево ми застана (не дека чукаше нешто подобро во текот на натпреварот де :D ). Браво, секоја чест за прикажаната игра, за превземаната одговорност и за реализираниот пенал. За 2-3 години страшен играч ќе биде и тој и Бадштубер.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
Ако вечерва видите ѕвезда што паѓа, не си замислувајте желба. Тоа е само топката што ја шутна Серхио Рамос... епа заслужено ќе го јаде годинава хаха

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Баварци, се гледаме во финале, туку јас да се помочам во правилава на Уефа. Ќе треба и вие и ние без одбрана да играме.
Што ти е гајле барем ќе глемо голови :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
За пеналите и за Реал си објаснив во фан клубот, ама овде за Баерн ќе напрам едно:cuc::cuc::cuc:. Заслуживте повеќе финале, иако гледавте феноменоменална утакмица ама далеку беше Реал од оној вистинскиот. Со среќа и на Челзи и на Баерн.Поздрав на оваа тема...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom