nope, вчера се радуваа сите, не само Мадридистите.Same story yesterday with you guys
Сами сте си криви ебаго
Ако им ги поништат жолтите ептен ќе ми биде криво за ТериДа, и тој. Сега проверив, убаво пишува во коментар. Штета, 8 првотимци ќе го пропуштат финалето.. незнам дали уефа ќе го примени ова (http://kajgana.com/uefa-kje-menuva-pravilo-poradi-suspendiranite-igrachi-na-chelzi)
Лол, ок е бе бате, чекавте и начекавте, таман си е. Имам објаснето зашто тресев зелени у одговор на вајт вакер, али ај нема везе. Честито финале, заслужено.Нема да те тролам,не сум таков тип....
Само ќе те поздравам и најпријателски ќе ти порачам да го гледаш фудбалот малце пошироко....Пошироко од Менаџер PES или ФИФА 12,подалеку од милионите евра за трансфери и чудесии...
Има нешто што се вика срце и желба до крај!И таа кај Баерн беше помоќна и посилна и од Жозе Мурињо и од сите милиони за Кристијано Роналдо!
Секоја чест за вас,ФЕНОМЕНОМЕНОМЕНОМЕНАЛНА УТАКМИЦ!Поздрав!
Искрено, кога го видов Алаба како се мести да изведува, срцево ми застана (не дека чукаше нешто подобро во текот на натпреварот де ). Браво, секоја чест за прикажаната игра, за превземаната одговорност и за реализираниот пенал. За 2-3 години страшен играч ќе биде и тој и Бадштубер.Сите тројца одиграа перфектно. Бадштубер заплача кога го доби жутиот
Тинејџерот Алаба покажа како се шутира пенал на Роналдо, Кака, Крос, Лам,
Рамос не е во оваа категорија
хахахахаахахахРоналдо: Се гледаме во финале“
Меси: Сакаш кај мене или кај тебе дома да гледаме?
Што ти е гајле барем ќе глемо головиБаварци, се гледаме во финале, туку јас да се помочам во правилава на Уефа. Ќе треба и вие и ние без одбрана да играме.