Фан Клуб: Јувентус

G

grande-juve

Гостин
Леле леле, аритмии, такихардии... Бориело еј, неславното копиле...
Добро, не беше глатко ама огромна победа. Видал беше меѓу послабите, се виде дека е уморен. Вучинич слабо, посебно во прво полувреме, многу топки изгуби. Матри би рекол недоволно. Дел Пиеро:cuc:, за малку гол, па после центаршут по кој паѓа голот. Одбраната како и секогаш на ниво, средината генерално добра. Пак се виде таа слабост или немање среќа, правиме шанси ама не влага во гол. Мислам дека требаше 4-3-3 да почне Конте, ама после победа не ми е гајле.
Наредната ќе биде уште позезната со Новара, ќе мора побрзо да ги искористиме шансите. Уште 4 до крај, уште 3 победи до 30, можеме и мораме, ФОРЦА ЈУВЕ!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Годинава или не ни свират пенали или тие 2,3 ги промашуваат

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
БРКО ВОЛИМ ТЕ ... Ми го разубави денот , идемо на Новара сеа да и збрцаш еден гол и ние тука од фан клуб Јуве во МК ќе донираме за да те откупат ... хахаха

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Бориело гол за титула, Торес за финале, Надал го тепа џокович, Интер се бори за 7мо ... сЕ се враќа како што треба
ти не туку копирај:D..иначе кога Бориело давал голови па за да се враќа како што треба...плус Интер се бори за трето место гледај малце кромањонец еден!:D

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ги гледавме само последните 15 минути со Tutor во кладилница и кога Бориело го даде голот се деревме како нездрави таму :D
Инаку ако има некој хај-лајт нека го стави да видиме што се дешавало :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.078
Како што реков, останува да падне уште Новара и да ја славиме титулата ;)
Ќе биде ешко и таму, но они немаат многу избор. Мора да напаѓаат ако сакаат да се спасат пошто им требаат три бода, а не еден. А такво нешто ќе ни одговара бидејќи ќе има простор за напаѓање, а не паркиран автобус :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Бориело дал гол не ми се верува :eek: Честитки за победата, не бев во можност да го гледам натпреварот ако сака некој да постира хајлајтс да видиме што се случувало :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Како што реков, останува да падне уште Новара и да ја славиме титулата ;)
Ќе биде ешко и таму, но они немаат многу избор. Мора да напаѓаат ако сакаат да се спасат пошто им требаат три бода, а не еден. А такво нешто ќе ни одговара бидејќи ќе има простор за напаѓање, а не паркиран автобус :)
Ја би попрво Каљари ... тие ми се понезгодни :свиркам:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Ако Шинтер ги тепа Билан ... големаааааааааа услуга ќе ни напраат , ама до тогаш да тепаме се по ред :)

L

Löwe

Гостин
Да ви ја честитам јас титулава, а Милан да даде господ титула во животот повеќе да не видат. Некни со Болоња кога играа за 20 000 ме сјебаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom