Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Маше, шутије? Ја онака баш си имам размишљано на темата како тоа ние збуриме, и сериозно не ми е јасно шуви пречи уствари? Зашо онака ја поштуем секакво зборење се дур не е онака, безвезе и да не моеш ништо да сконташ, шо уствари ти збори фацата. Сфаќаш?
Еее бе скупски буљаши, иде летото уште 2 менструации. Каде ќе идете на одмор бе?
У Охрид , нели?
Те молиме биди фин и дојди. Не знам како летово ќе го поминеме без тебе, каква Ривиера , ако треба во Инекс ќе те сместиме и дел од езерото да поседуваш, воедно може и да пиеш ако ти се присака.без пари комплетен смештај и комплет режија за луксузна исхрана у по луксузните хотели на сама ривиера на охрид, било кој да ми уплати и да ме части нема да идам... зашто охрид има една гоооолема маана... а тоа е: ИМА ОХРИЃАНИ (ориѓанчишта)...
тебе верувам дека не ти е јасно, ама на другиве што го прочитаа ова твое парче текст сега им е целосно јасно за она погоре што го пишав...Те молиме биди фин и дојди. Не знам како летово ќе го поминеме без тебе, каква Ривиера , ако треба во Инекс ќе те сместиме и дел од езерото да поседуваш, воедно може и да пиеш ако ти се присака.
Моли ме скупски дојди.
Ти си нејасен со твојот пост дека мразиш охриѓани воедно и мене, скупјанец еден (буљаш).тебе верувам дека не ти е јасно, ама на другиве што го прочитаа ова твое парче текст сега им е целосно јасно за она погоре што го пишав...
јас не реков дека мразам охриѓани, нити пак те навредив тебе или некого јавно. за да мразиш некого треба да го познаваш па да одлучиш дали го мразиш. кога реков охриѓани има мислев на вашиот однос на непрофесионализам кој како луѓе кои нудат туризам е КАТАСТРОФА!!! услуги на многу ниско ниво а цени како за делукс услуга. неможе бе со исковани даски во кафана да се тера турзам. неможе бе 45 минути да му мавтам на келнерот да дојде за да му нарачам. неможе бе да не пушташ топла вода да има цело време во објект со 6-10 соби (20-30 луге) и да биде со едно купатило за сите... неможе нескафе да го наплаќаш 3 евра и тоа само зашто келнерот сватил дека сум од скопје...Ти си нејасен со твојот пост дека мразиш охриѓани воедно и мене, скупјанец еден (буљаш).
Море кој те ебат, сакаш дојди сакаш никогаш неидај во Охрид. Иначе немаме ние потреба од ископлексирани ликови како тебе.
Ти си нејасен со твојот пост дека мразиш охриѓани воедно и мене, скупјанец еден (буљаш).
Море кој те ебат, сакаш дојди сакаш никогаш неидај во Охрид. Иначе немаме ние потреба од ископлексирани ликови како тебе.
Или ти не си бил во Охрид или шпекулираш?јас не реков дека мразам охриѓани, нити пак те навредив тебе или некого јавно. за да мразиш некого треба да го познаваш па да одлучиш дали го мразиш. кога реков охриѓани има мислев на вашиот однос на непрофесионализам кој како луѓе кои нудат туризам е КАТАСТРОФА!!! услуги на многу ниско ниво а цени како за делукс услуга. неможе бе со исковани даски во кафана да се тера турзам. неможе бе 45 минути да му мавтам на келнерот да дојде за да му нарачам. неможе бе да не пушташ топла вода да има цело време во објект со 6-10 соби (20-30 луге) и да биде со едно купатило за сите... неможе нескафе да го наплаќаш 3 евра и тоа само зашто келнерот сватил дека сум од скопје...
од тој аспект зборев а не дека ги мразам охриѓаните... зашто би ги мразел? јас го мразам само вашиот шарлатански однос, не се сите охриѓани исти, ама повекето се... чест на исклучоците, во кои очигледно не спаѓаш ти, бидејки се докажа со тоа “кој ме ебе“ и со “буљаш скупски“... ете затоа ке ви се празни охридот се повеке...
СРЕЌА, велам стварно среќа што одредени личности се свестија па има надеж да се спаси охрид... еве сега за прв пат ви направија обука на хотелиерите и угостителите каков однос треба да се има со туристот... на некого му текна дека ако се продолжи вака начисто ке рикне туризмот... а златно езеро, природа и историја имате во градот... се надевам дека свати што ти зборам... мада чисто сумњам...
Така само вие мислите, јас мислам дека повеќето кои се залагаат за туризмот во Охрид се скопјани. Бидејќи тие ги закупуваат дискотеките, шанковите и плажите во летниот период.ахаха немате потреба. Кај и да е и од холандски геријатрии нема да пуштаат фосили за да ги крадете... има да молите и да плачете за скопјанишча.
Тоа е тоа......без навреда кон луѓето што не се од Скопје,али стварно не можам ниту еден македонски дијалект.....само скопски бе батеОнтопик: Да има многу србизми во скопскиот дијалект меѓутоа, нема кршење на муцка ко шо има во другите.
Зарем на владата и веруваш?колку за контекст од муабетот претходно дека власта финансираше кампања за подобрување на туризмот во македонија, еве ги и видеата кои се финансирани од владата а наменети се за охрид и охридските угостители секако и апартманџии, ренташи и остали луге кои заработуваат преку туризмот...