UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 април 2012
Мислења
212
Поени од реакции
549
Заслужена победа на Челзи. И многу ми е мило.
Барса играше пола натпревар со играч повеќе, цел натпревар топката во нив, 20 удари упатија кон голот на Чех и пенал им досудија и пак изгубија.

Инаку имам еден предлог: да направиме една хуманитарна акција, да донираме по 50 ден и да му купиме десна нога на Меси.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Гајле ти е педер е тој што го прима :pos:
Неможам да го гледам него, уффф најодравтен лик на светот е. Си мисли дека е новинар, дека знае се и дека се шо ќе напиши е во право, па уште не враќал на коментари ниту давал објаснувања. Така прочитав пред некое време на фб. Bitch, please ! :))

п.с плус ќе заштедам на лубриканти и вазелини, сигурно дур бил на Ноу Камп, ЈАЈА ТУРЕ го има офрешено ! :)))))))

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
Некад не помагаат ни судии ни црвени картони ни пенали ни најскупи играчи........ништо...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Може да се буните зошто ја пуштија химната на Барса на крајот :ROFLMAO:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нема што да бара Барселона годинава со оваа одбрана. Нападот, заебавајте се вие или не, си ја заврши работата. Беше 2-0.

И после тоа повторно како претходната утакмица, 2ца од Челзи издриблаа 6 души од Барселона. Валдез се постави најлошо што може и беше лобуван како најголем аматер. Секоја чест за Рамирес и како се справи со цел тој притисок.

При вториот гол, Валдез повторно докажа дека поголем приоритет му е да излегува до пола терен и да си подава со одбраната, отколку да си ја врши примарната функција. На првокласен голман не смее да му помине човек така, го фаќаш човекот и топката или барем едно од двете.

Плус, Валдез го сјеба Пиќе, според мене единствениот кој беше внесен да парира на Дрогба во воздушни дуели.

Пеп беше другиот фактор, неиграњето на Алвеш во стартни 11, како и последната замена со Кеита, наместо Педро да речеме...

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Ги испратија џуџињата а? Честитки за Челзи, машки издржаа, Торес ги плесна на крајот. Не беа уопште фуриозни како што беа лани па и претходните години, со играч повеќе на Камп Ноу и промашен пенал. 5 играчи кои си подаваат меѓусебно пред 16кот и 2ца по крилата пошто имаше простор и ништо не направија. Тоа гледав цело второ полувреме. Браво за Чех!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не бе, а се утепав чекајќи да ги видам прскалките и годинава.
Педери!
И јас ги чекав со надеж да се посмеам уште малку,дали ќе се радуваат како Интер,ама ништо,анал5 ти е shit tv.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ептен ми се јаки во Фанклубот. Демек пишувајте со ладни глави, утре. Оти утре, ко ќе се разбудат демек во финале ќе бидат пласирани ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom