Ако е виситна дека од еднаш не се станва педер, него ќе го напучам. Да ме верваш.Море, Филе пак го нема. Го знае некој, да го праша дали му е добро?
Коментаторот: Да, да, да, сосема заслужен пенал.. (даваат повторена снимка).. добро, можеби Фабрегас одглуми, но сепак пеналот беше заслужен...А чекај бе, сеа гледам дека некои од вас викаат дека пеналот беше заслужен
Вие сте луди, толку од мене
мене споменик треба да ми подигнат, три години што го носам неговиот прекaр на ник...не дека сум јас најзвер на форумов откако постои али реално мслам дека е време е да ми се поклоните !!!
У Реал ќе го пратиме.Фабрегас во Милан следна сезона на позајмица
Гајле ти е педер е тој што го примаАко е виситна дека од еднаш не се станва педер, него ќе го напучам. Да ме верваш.
Добро, Босингва - Кејхил - Луиз - Кол не е лошо.И Ивановиќ ќе пропушти. Тери, Рамирес, Меирелес и Ивановиќ нема да играат.
http://www.dailymotion.com/video/xqcpq0_barcelona-2-1-chelsea-missing-penalty_sport?start=50#from=embediframeНемој бе и денес да зборувате за судии. Боље судење одамна не е видено во ЛШ.
Toa де, и со вакво судење Фарса не поминаНемој бе и денес да зборувате за судии. Боље судење одамна не е видено во ЛШ.