Па јас мислам дека во финале им е крајот. Нема кај да бегаат сигурно тоа ќе им биде последен натпревар во ЛШ сезонава.Валдез, Пујол, Маскерано, Пике, Бускетс, Чави, Иниеста, Фабрегас, Санчез, Меси, Куенка
КАДЕ МУ Е КРАЈОТ НА ЧЕЛСИ, КАДЕЕЕЕЕ ?????????????????? ВО БАРСЕЛОНА , НИКАДЕ НА ДРУГО МЕСТО VISCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ако до крај не падне пенал за Барселона јас се откажувам од фудбалот.
--- надополнето: 24 април 2012 во 23:25 ---Се сеќавате кога реков дека ќе се откажам од фубал ако нема пенал за Барса во второ?
Мило ми е што ќе продолжам да гледам фудбал.
Знам јас во што се "кладам".Само во сигурни работи.
Добра идеа ти е оваЕхее, непотребно ти е ова. После можат во потписи да те носат.
Е ова е priceless. Добра слика за постер на навивачите на Челзи. Не го ме интересира што би изјавил Филе сега? Како ќе го одбрани неговиот БОГ НА ФУДБАЛОТ Св. Меси Гдеси?
А што криво ти е што не можеш да читаш безвезе коментари каде се плукаат сите играчи па се до редарите на стадион?Ептен ми се јаки во Фанклубот. Демек пишувајте со ладни глави, утре. Оти утре, ко ќе се разбудат демек во финале ќе бидат пласирани ?
Кославиот ќе го реши финалето, да ми го памтите зборов.Луиз
Битно имаа посед на топкаЕ ова е priceless. Добра слика за постер на навивачите на Челзи. Не го ме интересира што би изјавил Филе сега? Како ќе го одбрани неговиот БОГ НА ФУДБАЛОТ Св. Меси Гдеси?
Коментаторов нешто спомна дека Пеп летово ќе се преселел на Стемфорд Бриџ во Челзи.... После оваа мајсторија на Ди Матео треба да е луд Абрамович да го отпушти него и да го земе ПепПосле ова Абрамович ако фрли пари на некој менаџер летово ќе испадне будала најголема.
Една слика, илјада зборови!