- Член од
- 9 јануари 2011
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 563
Koj probal Shollym patch online ? stvarno e predobar patchot 2012 dresovi stadioni komentator srbski transferi odlicno sreden patch se igra liga na pes-serbia i uste mnogu mini ligi sami kreirat sosedite
samo nie vo Makedonija nemame liga !
Shollym vekje 3ta sezona se igra od ligata, jas ja osvoiv prvata sezona so Dinamo Zagreb od skoro 50 takmicari najdobar edinstven makedonec megu niv sega ovaa sezona 1 bod mi bega prviot mozam pak da bidam prvak na pes-serbia
Koj e zainteresiran da organizirame i nie online liga neka se prijavi, okolu podesuvanjeto za online jas ke mu pomozam na sekogo samo da go simne patchot i normalno pes6 pa da igrame ''Joga Bonito'' najdobar fudbal
Se sto treba e samo dobar net znaci dodeka igrate da gasnite torrent msn fb itn da nema lag i to e to .. pa ako pocnime ozbilno mozi i najdobrite 3 da igrat protiv najdobrite 3 od srbija
razmislete i pisete tie sto sakate da igrate ... to e to od mene .. za pokje informaci detetoo@hotmail.com online skoro sekoj den - msn-to e zadolzitelno za naogjanje na protivnicite, pa ajde navalete da gi rasturime sosedite
mi se smaci samo jas da gi reshavam
Link ako vi treba od shollym patchot napisete i prijavete se primer
1. nick na serverot - nick na forumot - msn
za pocetok 1. tasheMK - tashe93 - detetoo@hotmail.com
Se sto treba e samo dobar net znaci dodeka igrate da gasnite torrent msn fb itn da nema lag i to e to .. pa ako pocnime ozbilno mozi i najdobrite 3 da igrat protiv najdobrite 3 od srbija
razmislete i pisete tie sto sakate da igrate ... to e to od mene .. za pokje informaci detetoo@hotmail.com online skoro sekoj den - msn-to e zadolzitelno za naogjanje na protivnicite, pa ajde navalete da gi rasturime sosedite
mi se smaci samo jas da gi reshavam
Link ako vi treba od shollym patchot napisete i prijavete se primer
1. nick na serverot - nick na forumot - msn
za pocetok 1. tasheMK - tashe93 - detetoo@hotmail.com
со душа чекам да играм со некого. Страствен играч сум на ПЕС ама ептен ја замразив ПЕС 12, срање невидено е. Со ваков пач, можда пак ќе ја засакам ПЕС. Само ќе ме почекате да дојди 1-ви и новиот интернет оти сега имам само 1.5 гига останато, за до крај на месецов.
. Значи прво си ја инсталираме играта (многу мала бе 300 мв?), па после она switcher? Па после апдејт?