NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Тек сеа случајно гледам, дека Стив Неш бил роден во Јужна Африка:eek:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Тоа е тоа на здравје шишање :) него има надеш за лејкерс чим со ваква игра успеаа да се вратат у игра и тоа со еден од фаворитите за титулата денеска џокери беа ибенкс и хил и секако коби кој покажа дека е најдобар кога е нај потребно

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759
Тек сеа случајно гледам, дека Стив Неш бил роден во Јужна Африка:eek:
И е канаѓанец :pos: кој незнам дали знаеше али навива за Тотенхем и одлично игра фудбал, еден период и сакаше да инвестира во тимот.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
шо бе каква утакмица... катастрофа беше ( освен неколкуте клач шутови на коби)
ако се палите на лакти всурат и безбројни брикови ок тогаш

дурант и вестбрик 15 од 500 беа од поле :tapp:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
И е канаѓанец :pos: кој незнам дали знаеше али навива за Тотенхем и одлично игра фудбал, еден период и сакаше да инвестира во тимот.
ја како шо знам Неш навива за Барса :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
шо бе каква утакмица... катастрофа беше ( освен неколкуте клач шутови на коби)
ако се палите на лакти всурат и безбројни брикови ок тогаш

дурант и вестбрик 15 од 500 беа од поле :tapp:
батка види, за вас хејтерите на Лекерс беше катастрофална утакмица, да. :)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Јас за Барселона знам, а сега гледам дека се има сликано и во дресови на Тотенхем и Реал Мадрид.

батка види, за вас хејтерите на Лекерс беше катастрофална утакмица, да. :)
Па поштено лоша беше, заеби ти хејтери на Лејкерс. Толку промашување од „ѕвездите“ одамна немам видено.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.759
ја како шо знам Неш навива за Барса :)
Може вака ги симпатизира дека се во мода апла а и прати редовно фудбал, голем љубител е на тој спорт ( прво и со тоа се занимавал ко помал, а љубовта ја наследил од татко му кој бил фудбалер ) али изгорен е по Тотенхем, тоа 100%

http://www.guardian.co.uk/football/2008/feb/19/newsstory.ussport

http://www.guardian.co.uk/football/2007/oct/30/newsstory.tottenhamhotspur2

Еве и на интервјуава се поистоветува со нив, нема везе, ко што реков љубител е на фудбалот апла па не е ни чудно што отишол и Барса да ги гледа, знам на времето читав за ова, ептен ги фалеше ко тим, со оглед каков стил он преферира на Баскет, не е ни чудно тоа. :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Јас за Барселона знам, а сега гледам дека се има сликано и во дресови на Тотенхем и Реал Мадрид.

Па поштено лоша беше, заеби ти хејтери на Лејкерс. Толку промашување од „ѕвездите“ одамна немам видено.
Ја знам дека навива за тотанхем ама изгледа има и резерни тимој :pos:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Оклахома шут 37/101 36.6%, Лејкерс 41/106 38.7%.

Лаку ноќ, се гледаме у Вторник на Бостон-Мајами.
Иначе изгледа во Петок завршува регуларниот дел.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.472
Where Kobe happens!
Страшен натпревар, плеј оф финале дефинитивно. Црна дамка на целата утакмица е потегот на моронот Артест, од што се запали дека ја закуца сакаше све живо и диво да испоубие околу него, ми се чини и негов соиграч да беше до него дека ќе поминеше исто како Харден. :facepalm:
Коби уште еднаш докажа дека не е од оваа планета, кога е потребно и одразен од една нога погодува, едноставно како што кажа коментаторон на Спорт Клуб после Џордан несомнено најдобриот кошаркар во светот.
Иначе не знам дали приметивте али и во двете продолженија Коби одмараше по еден напад, не ни ја допре топката туку остави останатите да ги решат тие напади, сето тоа е последица на паузата поради повредата, и на фаца му се гледаше дека е изморен, али ќе се среди до плеј оф. :)

Исто што многу ми се свиѓаше од Коби е тоа како го чуваше Вестбрук, го искина, мислам едно време 2/17 шутираше Расел. Капитенски, лидерски, машки ја превзема одговорноста да го чува и одлично го направи тоа.

Што се однесува до мене сакам западното финале да биде Лејкерс- Оклахома, а источното Чикаго-Мајами.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Вестбрук шутот 3/22:facepalm: На тоа додај го и закуцувањето кога топкава отксокна до таванот на салата :)
Како и да е се гледаме поактивно на темава во вторник вечер :)
Туку плејофот на 28ми почнува така?

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Where Kobe happens!
Страшен натпревар, плеј оф финале дефинитивно. Црна дамка на целата утакмица е потегот на моронот Артест, од што се запали дека ја закуца сакаше све живо и диво да испоубие околу него, ми се чини и негов соиграч да беше до него дека ќе поминеше исто како Харден. :facepalm:
Коби уште еднаш докажа дека не е од оваа планета, кога е потребно и одразен од една нога погодува, едноставно како што кажа коментаторон на Спорт Клуб после Џордан несомнено најдобриот кошаркар во светот.
Иначе не знам дали приметивте али и во двете продолженија Коби одмараше по еден напад, не ни ја допре топката туку остави останатите да ги решат тие напади, сето тоа е последица на паузата поради повредата, и на фаца му се гледаше дека е изморен, али ќе се среди до плеј оф. :)

Исто што многу ми се свиѓаше од Коби е тоа како го чуваше Вестбрук, го искина, мислам едно време 2/17 шутираше Расел. Капитенски, лидерски, машки ја превзема одговорноста да го чува и одлично го направи тоа.

Што се однесува до мене сакам западното финале да биде Лејкерс- Оклахома, а источното Чикаго-Мајами.
Да изгубевте денес то ќе беше можно, и втора рунда веројатно ќе игравте со Спарси... ама вака полошо си напрајвте и сеа прва рунда со Мавси најверојатно, а втора со Оклахома. Гуд лак!

Kajgana Shop

На врв Bottom