И е канаѓанец кој незнам дали знаеше али навива за Тотенхем и одлично игра фудбал, еден период и сакаше да инвестира во тимот.Тек сеа случајно гледам, дека Стив Неш бил роден во Јужна Африка
ја како шо знам Неш навива за БарсаИ е канаѓанец кој незнам дали знаеше али навива за Тотенхем и одлично игра фудбал, еден период и сакаше да инвестира во тимот.
батка види, за вас хејтерите на Лекерс беше катастрофална утакмица, да.шо бе каква утакмица... катастрофа беше ( освен неколкуте клач шутови на коби)
ако се палите на лакти всурат и безбројни брикови ок тогаш
дурант и вестбрик 15 од 500 беа од поле
Јас за Барселона знам, а сега гледам дека се има сликано и во дресови на Тотенхем и Реал Мадрид.И е канаѓанец кој незнам дали знаеше али навива за Тотенхем и одлично игра фудбал, еден период и сакаше да инвестира во тимот.
Па поштено лоша беше, заеби ти хејтери на Лејкерс. Толку промашување од „ѕвездите“ одамна немам видено.батка види, за вас хејтерите на Лекерс беше катастрофална утакмица, да.
Може вака ги симпатизира дека се во мода апла а и прати редовно фудбал, голем љубител е на тој спорт ( прво и со тоа се занимавал ко помал, а љубовта ја наследил од татко му кој бил фудбалер ) али изгорен е по Тотенхем, тоа 100%ја како шо знам Неш навива за Барса
Ја знам дека навива за тотанхем ама изгледа има и резерни тимојЈас за Барселона знам, а сега гледам дека се има сликано и во дресови на Тотенхем и Реал Мадрид.
Па поштено лоша беше, заеби ти хејтери на Лејкерс. Толку промашување од „ѕвездите“ одамна немам видено.
Да изгубевте денес то ќе беше можно, и втора рунда веројатно ќе игравте со Спарси... ама вака полошо си напрајвте и сеа прва рунда со Мавси најверојатно, а втора со Оклахома. Гуд лак!Where Kobe happens!
Страшен натпревар, плеј оф финале дефинитивно. Црна дамка на целата утакмица е потегот на моронот Артест, од што се запали дека ја закуца сакаше све живо и диво да испоубие околу него, ми се чини и негов соиграч да беше до него дека ќе поминеше исто како Харден.
Коби уште еднаш докажа дека не е од оваа планета, кога е потребно и одразен од една нога погодува, едноставно како што кажа коментаторон на Спорт Клуб после Џордан несомнено најдобриот кошаркар во светот.
Иначе не знам дали приметивте али и во двете продолженија Коби одмараше по еден напад, не ни ја допре топката туку остави останатите да ги решат тие напади, сето тоа е последица на паузата поради повредата, и на фаца му се гледаше дека е изморен, али ќе се среди до плеј оф.
Исто што многу ми се свиѓаше од Коби е тоа како го чуваше Вестбрук, го искина, мислам едно време 2/17 шутираше Расел. Капитенски, лидерски, машки ја превзема одговорноста да го чува и одлично го направи тоа.
Што се однесува до мене сакам западното финале да биде Лејкерс- Оклахома, а источното Чикаго-Мајами.