NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Тек сеа случајно гледам, дека Стив Неш бил роден во Јужна Африка:eek:

Тоа е тоа на здравје шишање :) него има надеш за лејкерс чим со ваква игра успеаа да се вратат у игра и тоа со еден од фаворитите за титулата денеска џокери беа ибенкс и хил и секако коби кој покажа дека е најдобар кога е нај потребно

Тек сеа случајно гледам, дека Стив Неш бил роден во Јужна Африка:eek:
И е канаѓанец :pos: кој незнам дали знаеше али навива за Тотенхем и одлично игра фудбал, еден период и сакаше да инвестира во тимот.

шо бе каква утакмица... катастрофа беше ( освен неколкуте клач шутови на коби)
ако се палите на лакти всурат и безбројни брикови ок тогаш

дурант и вестбрик 15 од 500 беа од поле :tapp:

И е канаѓанец :pos: кој незнам дали знаеше али навива за Тотенхем и одлично игра фудбал, еден период и сакаше да инвестира во тимот.

ја како шо знам Неш навива за Барса :)

шо бе каква утакмица... катастрофа беше ( освен неколкуте клач шутови на коби)
ако се палите на лакти всурат и безбројни брикови ок тогаш

дурант и вестбрик 15 од 500 беа од поле :tapp:

батка види, за вас хејтерите на Лекерс беше катастрофална утакмица, да. :)

Јас за Барселона знам, а сега гледам дека се има сликано и во дресови на Тотенхем и Реал Мадрид.
n_f_c_barcelona_los_aficionados-170824.jpg

батка види, за вас хејтерите на Лекерс беше катастрофална утакмица, да. :)
Па поштено лоша беше, заеби ти хејтери на Лејкерс. Толку промашување од „ѕвездите“ одамна немам видено.

ја како шо знам Неш навива за Барса :)
Може вака ги симпатизира дека се во мода апла а и прати редовно фудбал, голем љубител е на тој спорт ( прво и со тоа се занимавал ко помал, а љубовта ја наследил од татко му кој бил фудбалер ) али изгорен е по Тотенхем, тоа 100%

http://www.guardian.co.uk/football/2008/feb/19/newsstory.ussport

http://www.guardian.co.uk/football/2007/oct/30/newsstory.tottenhamhotspur2

Еве и на интервјуава се поистоветува со нив, нема везе, ко што реков љубител е на фудбалот апла па не е ни чудно што отишол и Барса да ги гледа, знам на времето читав за ова, ептен ги фалеше ко тим, со оглед каков стил он преферира на Баскет, не е ни чудно тоа. :)

Јас за Барселона знам, а сега гледам дека се има сликано и во дресови на Тотенхем и Реал Мадрид.
n_f_c_barcelona_los_aficionados-170824.jpg

Па поштено лоша беше, заеби ти хејтери на Лејкерс. Толку промашување од „ѕвездите“ одамна немам видено.
Ја знам дека навива за тотанхем ама изгледа има и резерни тимој :pos:

Оклахома шут 37/101 36.6%, Лејкерс 41/106 38.7%.

Лаку ноќ, се гледаме у Вторник на Бостон-Мајами.
Иначе изгледа во Петок завршува регуларниот дел.

Where Kobe happens!
Страшен натпревар, плеј оф финале дефинитивно. Црна дамка на целата утакмица е потегот на моронот Артест, од што се запали дека ја закуца сакаше све живо и диво да испоубие околу него, ми се чини и негов соиграч да беше до него дека ќе поминеше исто како Харден. :facepalm:
Коби уште еднаш докажа дека не е од оваа планета, кога е потребно и одразен од една нога погодува, едноставно како што кажа коментаторон на Спорт Клуб после Џордан несомнено најдобриот кошаркар во светот.
Иначе не знам дали приметивте али и во двете продолженија Коби одмараше по еден напад, не ни ја допре топката туку остави останатите да ги решат тие напади, сето тоа е последица на паузата поради повредата, и на фаца му се гледаше дека е изморен, али ќе се среди до плеј оф. :)

Исто што многу ми се свиѓаше од Коби е тоа како го чуваше Вестбрук, го искина, мислам едно време 2/17 шутираше Расел. Капитенски, лидерски, машки ја превзема одговорноста да го чува и одлично го направи тоа.

Што се однесува до мене сакам западното финале да биде Лејкерс- Оклахома, а источното Чикаго-Мајами.

Вестбрук шутот 3/22:facepalm: На тоа додај го и закуцувањето кога топкава отксокна до таванот на салата :)
Како и да е се гледаме поактивно на темава во вторник вечер :)
Туку плејофот на 28ми почнува така?

Where Kobe happens!
Страшен натпревар, плеј оф финале дефинитивно. Црна дамка на целата утакмица е потегот на моронот Артест, од што се запали дека ја закуца сакаше све живо и диво да испоубие околу него, ми се чини и негов соиграч да беше до него дека ќе поминеше исто како Харден. :facepalm:
Коби уште еднаш докажа дека не е од оваа планета, кога е потребно и одразен од една нога погодува, едноставно како што кажа коментаторон на Спорт Клуб после Џордан несомнено најдобриот кошаркар во светот.
Иначе не знам дали приметивте али и во двете продолженија Коби одмараше по еден напад, не ни ја допре топката туку остави останатите да ги решат тие напади, сето тоа е последица на паузата поради повредата, и на фаца му се гледаше дека е изморен, али ќе се среди до плеј оф. :)

Исто што многу ми се свиѓаше од Коби е тоа како го чуваше Вестбрук, го искина, мислам едно време 2/17 шутираше Расел. Капитенски, лидерски, машки ја превзема одговорноста да го чува и одлично го направи тоа.

Што се однесува до мене сакам западното финале да биде Лејкерс- Оклахома, а источното Чикаго-Мајами.
Да изгубевте денес то ќе беше можно, и втора рунда веројатно ќе игравте со Спарси... ама вака полошо си напрајвте и сеа прва рунда со Мавси најверојатно, а втора со Оклахома. Гуд лак!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom