D
Deleted member 53418
Гостин
Decki ima nekoj key da mi dae ako moze ja g20 dena baram nikako na jdam me jeb*t sea ke ti daeme sea i niso ne iskaca
Абе нека напраа бар да може да се купи и да ги имам све хероите откључено и да играм ко чуек, не да "фармам" со сила за да откључуем херои пффффф глупост тешка. Не постои ништо free, ако сакаш да ги имаш сите херои и поскупо ќе излезе со овој модел... На LoL имам изиграно 2700-2800 партии одприлика и ги имам откључено одвај пола херои ... Мнооооогу глуп модел.... Дај напрај ја играта 40-50 евра, нека ја купи тој што му се игра и нека игра ко чуек, a не као кинески фармер /:
ONE - Си ја играл оригиналната Dota ? Сите херои беа отклучени за сите играчи и немаше runes/masteries и слични глупости што ти даваат предност од старт - сите почнуваат потполно исто без разлика дали си изиграл 1000000 партии или 1000 или 10 или 1 ! Дали ќе тепаш или не зависи чисто од pick ( каде што е многу битно сите да ги имаат на располагање сите херои ) и од skill.Тоа барам од играва
Јас кога ја играв бетата во јануари негде неможев ни на медиум да извадам солиден фпс. ХоН и ЛоЛ ги играм на све макс (без сенки) со 50-60 фпс. Сега може ја оптимизирале, ќе ја пробам пак денес.Пошто играта не е уште официјално излезена, не се знае точно ама би требало да работи на скоро секој "модерен" PC
Накратко - ако ти работат HoN и LoL како што треба би требало да ти работи и DOTA 2.
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1249&game=D
Dota 2 Minimum System Requirements:
* * * Processor: Pentium 4 3.0GHz
* * * Memory: 1 GB for XP / 2GB for Vista
* * * Graphics: DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
* * * Hard Drive: At least 2.5 GB of free space
* * * Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
Dota 2 Recommended System Requirements:
* * * Processor: Intel core 2 duo 2.4GHz
* * * Memory: 1 GB for XP / 2GB for Vista
* * * Graphics: DirectX 9 compatible video card with Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 or better
* * * Hard Drive: At least 2.5 GB of free space
* * * Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
Хероите сите ќе ги имаш отклучено иако е f2p играта.Шопот чисто ќе биде наменет за дрангулии како што ги има во TF2.Значи чисто козметик ајтеми ќе бидат.Онака ради курчење да ти изгледа херојот различно од другите.Ќе може да се купуваат и таунти,клучеви за кофчежиња како што е во TF2,скинови за куририте итн итн.Абе нека напраа бар да може да се купи и да ги имам све хероите откључено и да играм ко чуек, не да "фармам" со сила за да откључуем херои пффффф глупост тешка. Не постои ништо free, ако сакаш да ги имаш сите херои и поскупо ќе излезе со овој модел... На LoL имам изиграно 2700-2800 партии одприлика и ги имам откључено одвај пола херои ... Мнооооогу глуп модел.... Дај напрај ја играта 40-50 евра, нека ја купи тој што му се игра и нека игра ко чуек, a не као кинески фармер /: