DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки најдобар начин да дојдете до клуч е преку странава www.playdota.com
потребно е да се регистрирате на форумот и да пишете нешто на темава и да чекате да ви стигне порака дека сте добитник на клу4 :D
колку да знаете јас од тука добив бета клуч за Дота 2 :)

Имам френдче со клучеви кој ги продава ( преку steamgift ги прака на акаунт ) ако некој сака да купи ПМ за детали

Играчи на дота 2 јас би ве замолил доколку сакате да се собереме да удриме една македонска дота онака за забава ... ајде кој сака нека пише да се договориме по лични пораки ... поздрав :)

Имам френдче со клучеви кој ги продава ( преку steamgift ги прака на акаунт ) ако некој сака да купи ПМ за детали
Чисто информативно, за која цена ги продава?

Trade за други игри најчесто бара ама за 10 $ na PP ке ти ја даде.
Ова со трејдов му е добра работа, али и 10$ не е нешто многу...
Сепак, ако се земе во предвид дека играва ќе биде бесплатна, факт е дека паметните си се богатат на сметка на глупите.

Ова со трејдов му е добра работа, али и 10$ не е нешто многу...
Сепак, ако се земе во предвид дека играва ќе биде бесплатна, факт е дека паметните си се богатат на сметка на глупите.
Тоа да, има луге кој доаѓаат до повеке клучеви и остваруваат профит од тоа, ги даваат насекаде интензивно во последно време така да не би требало да ти биде тешко ако навистина сакаш да дојдеш до клуч само ке треба малче да се помачиш со пребарување. Ако стигнам до некој х-тра клуч ке ти го дадам.

На почеток беа по 100$ по клуч и имаше мнооогу луѓе кои купуваа :confused:
Јас мојот клуч (+ 2 инвајта) ги добив во фебруари некаде и двата инвајта ги трејдав за Assassins Creed Revelations (60$) , шо значи тогаш клучевите биле по 25-30$ :D

http://www.pcgamer.com/2012/05/09/d...e-source-and-skyrim-and-its-not-even-out-yet/

Btw, од кај најдовте beta key? Може и јас да добијам?

аплицирај тука , ако те извлечат ти даваат +2 дота2 гифт , јас од таму добив ама гифтојте на другарчиња му ги пуштиф. Времето на чекање е различно кај секој , јас чекав околу 1 месец , а еден другар 4 месеци , зависи колку имаш среќа :D

Новиот дашборд и пикерот се толку непромислени да ти ја поврати желбата за партија, и згора на тоа и отстранувањето на поразите.

Дај бе нека искача играва више.
И линукс native клиент нека има исто така :)

Новиот дашборд и пикерот се толку непромислени да ти ја поврати желбата за партија, и згора на тоа и отстранувањето на поразите.

Дешбордот е океј али пикерот е ужас, многу им е глупа идејата со картите :facepalm: , стариот си беше многу поедноставен и среден.

Поразите не се отстранети, само бројачот не е функционален..
Дешбордот е супер (иако може мали измени да се направат), а hero picker-от не е толку лош (во grid view), + има доста нови интересни работи (посебно филтрите, favorite heroes, итн.).

Дешбордот е супер (иако може мали измени да се направат), а hero picker-от не е толку лош (во grid view), + има доста нови интересни работи (посебно филтрите, favorite heroes, итн.).

Не се убаво распоредени во grid view, најдобро би било да го вратат стариот пикер и ги вметнат новите категории, најиграни херои итн...

ни тековниот бројач работи, ни па претходниот кој ги регистрираше.
така да неам претстава сеа како стојам со биланс.

GZOkj.jpg

дешбордот е ѓубре, покрај тоа и лајв топ 3 се отстранети, не прегледен,лаги....
за пикерот 80 отсто се согласуваат дека е озбилно дебилен, нема потреба од триста нубски поделби бидејќи имаш ограничено минута време за бирање, во дадениот момент треба да си свесен што е најпогодно да се одбере.
се надевам во следниот апдејт да го вратат мејн пикерот и дешот кога веќе праат несватливи посерувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom