Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Пишете на ФБ страната ако не ви отвора, и ако се среди пишете дека е средено. Сакам тој линк да им го пратам утре за да имаат увид што се случува.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
zaneti-samuel-lusio-kivu
guarin-poli
alvarez-snajder-zarate
milito

either this, ili navivam za fiorentina, a sekogas tepa fiorentina koga navivam za niv.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Денес очекувам победа и да не се расправаме!
--- надополнето: 22 април 2012 во 10:26 ---
Денес очекувам победа и да не се расправаме!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ко шо разбрав Фиорентина е без Монтоливо,Јојо,Амаури и ? .... Очекувам победа ...ај рили ду .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.471
Ко шо разбрав Фиорентина е без Монтоливо,Јојо,Амаури и ? .... Очекувам победа ...ај рили ду .
Ќути бе ти баксуз еден. Играј 2ка немој тим 2 :D
--- надополнето: 22 април 2012 во 11:46 ---
Излегоа бе составите? Дајте инфо, ја и Деко чекаме состави за да ја товариме у кладилница :D

D

draft

Гостин
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 4 Zanetti; 18 Poli, 19 Cambiasso; 9 Forlan, 11 Alvarez, 28 Zarate; 22 Milito
A disposizione: 12 Castellazzi, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo, 5 Stankovic, 10 Sneijder, 14 Guarin, 7 Pazzini.
Allenatore: Andrea Stramaccioni.
ХО ХО ХО, го нема Дејан.

Цезар​
Мајкон - Лусио - Киву - Занети​
Поли - Камбијасо​
Форлан - Алварез - Зарате​
Милито​
Мераци.​

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Што убав состав. Браво за Страмачиони (се надевам го погодив името:) ). Е сеа ми е мерак да ги гледам.
Вака веќе имаме се во играта, барем по малку. Играчи за темпо, креативност, ширина, брзи играчи во напад.
Ја прогнозирам победа денес и се надам дека ќе ја видиме Гуарин-Поли комбинацијата, колку за проба, покасно.

Ми се свиѓа стилот на овој. Изгледа многу помодерен тренер од класичниве италијански тренери.

R

Rigel Kent

Гостин
Mora da se iskoristi ovaa sansa , Udinese kiksirase , so eventualna pobeda denes se doblizuvame na 1 bod do niv pred megjusebniot duel .
Forza Ragazzi

Kajgana Shop

На врв Bottom