Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
После месец дена пушувам во фан клубов :)
Ги добиваме утре Фиорентина, штом Јоветиќ им е повреден нема кој гол да даде за Фиорентина.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Дај видете што се случува со сајтот, нејќе од никаде да ми отвори

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Кај мене го отвара со Firefox.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ме интересира како би го имплементирал Весли за утрешната утакмица,, мора да смени тактика. 4-2-1-2-1 :P

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Повикани се Снајдер и Маикон.
Ако игра Снајдер, треба да очекуваме 4-2-3-1 формација. Во 4-3-3 мислам дека нема место за Снајдер.
Ме интересира како би го имплементирал Весли за утрешната утакмица,, мора да смени тактика. 4-2-1-2-1 :P

Нема шанси Снајдер да игра од прва минута... мислам дека ќе му даде од 60-70... не се става одма играч што бил долго повреден стартер... Голем ризик е пак да го изгубиме, а сега највеќе ни треба.. Битно е дека се врати, тоа значи дека Дејо се сели на клупа... Маикон мислам дека ако е опоравен би можел да се врати како стартер... но, не сум баш сигурен... Досега ако бил ставен на листа повикани, играл стартер скоро секогаш...
Остајте вие вашите теории, се вратил Снајдер ќе губиме... Губевме до сега со Раниери, зашто дегенот не знаеше каде да го игра, и игравме дефанзивен фудбал... Со Страмачиони друга приказна ќе биде... во средина ќе бидат, Камбијасо, Снајдер и Оби/Гуарин... Јас да сум, би го играл Гуарин, би добил повеќе на креативност тогаш..
Во нападот Милито и Зарате, кој морам да го пофалам иако не ми е баш омилен играч, е препороден по доаѓањето на Страмачиони...Дилемата е дали Алварез кој се врати после повреда и изигра потпросечно, или Форлан кој и онака е катастрофа цела сезона...
Ме интересира кога ќе се врати Самуел и Маикон, дали ќе го игра Занети како лев бек, или ќе го врати пак во средина... Според мене, одлично се снаоѓа во дефанзивните задачи како бек.. Подобро Занети лев бек, него Нагасаки, или ЧиБу...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
После месец дена пушувам во фан клубов :)
Ги добиваме утре Фиорентина, штом Јоветиќ им е повреден нема кој гол да даде за Фиорентина.
Тука е бе Амаури :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Контактирам со серверот, ако е можно брзо да пишат корисници на т-хоме и one дали кај нив е достапен fcinter.com.mk?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Syn pisi na FB stranata, site korisnici kaj koi ne se otvora sajtot, da kazat kakov internet imaat. Da sobereme informacii pa da sreduvame utre.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Еве сега и кај мене не го отвара на T-home сум со Firefox 11.0
--- надополнето: 21 април 2012 во 22:49 ---
Едит: Сега ми ја отвара...

Kajgana Shop