M
Mario Gómez
Гостин
Дома три победи, нагости три порази.
Заеби европско, нагости сме губеле од секакви репрезентации.

Море падобранец не туку скокај прво пролистај назад едно 100 страни па почни да коментираш.Море деца вие сеуште не разликувате веле сили во ракометот како што се Унгарија и Шведска и едни просечни екипи како што се Португалија и Швајцарија,па тука тропате и правите некои споредби.Тоа ти е синдром на помала вредност и неверување на сопствените сили па сега ќе се плашиме демек од сите.Можеби и да ги изгубиме двете утакмици со Шпанија но секако дека ќ имаме 4 победи од мечевите со останатите 2 репрезентации.
Па убаво ти пиша човекот, ако овака размислуваат и ракометарите како вие тука што прајте дека Швајцарија и Португалија ќе не мачат во квалификациите, не треба да се ни започнат тие квалификации, нека си одлучат од тие две која ќе се пласира на ЕП.Море падобранец не туку скокај прво пролистај назад едно 100 страни па почни да коментираш.
Море падобранец не туку скокај прво пролистај назад едно 100 страни па почни да коментираш.
Ај нека биде и така, кажи ми зошто би бил песимист за групава.За она што пишувате во тие 100 страни за Лино,Раде,Гоце кои би требало да бидат наместо Шундо,Филип ,Златко.Демек со тие смени и ќе ви исчезне песимизмот.Секако дека треба да се свати озбилно работата и спремно да се дочекаат кавлификациите и јас сум оптимист дека и без Кире а со Мајнов на десен бек ќе ги минеме Португалија и Швајцарија.Штом пратите подолго време репрезентативни настапи ќе знаете дека иако екипата е 80% иста од предходните 5-6 години поради нивниот пристап во мечевите имаат и успех.Еднаш штом го добија тој менталитет верувам дка нема така лесно да го изгубат.Е баш затоа сум јас убеден во успех на оваа репрезентација и дека смена на 2-3 играчи посебно на оние кои имаат мала минутажа нема да смени многу во квалитетот.мислам дека добро му одговри..........деца кои деца бе...........половина од тука не ни знаале со ког се сме играле.......и демек само нелкои се разбирале од ракомет....супервизор е од ретките тука со умеење од ракометот.....браво друже......
дали некој памти дека со Грција сме играле во квалификациии.......јас знам дека играеме и еднаш изгубивме....а дека швајцарија така лесно ке ја минеме само треба да се појавиме мало морген кешки да е така ама
Па така де сега тука на секој падобранец посебно ќе му се објаснува, не знам ни дали пола од тука знаат дека Македонија играла со Португалија и дека за одбранет пенал во последна минута поминавме на СП во Хрватска. Јас бев на таа утакмица се играше во Кале. А се што е испишано наназад ако треба да се повторува сега од едно мислење влече цел заклучок на кој колку му сече не навлегувам, туку нека си прочита се убаво наназад па нека влезе во дискусија гледам од вчера е член.мислам дека добро му одговри..........деца кои деца бе...........половина од тука не ни знаале со ког се сме играле.......и демек само нелкои се разбирале од ракомет....супервизор е од ретките тука со умеење од ракометот.....браво друже......
дали некој памти дека со Грција сме играле во квалификациии.......јас знам дека играеме и еднаш изгубивме....а дека швајцарија така лесно ке ја минеме само треба да се појавиме мало морген кешки да е така ама
Ако добро се сеќавам пеналот беше во последната секунда, т.е. истечено беше времето. Што се однесува до можните противници, не знам прво како е системот на предквалификации, ако се игра дома-гости големи се шансите Швајцарија да помине, јас мислам дека тие се појјаки и од Португалија. Реално ние имаме квалитет, ама доколку не ја прикажиме играта од ЕП многу ќе се намачиме за да се пласираме на ново ЕП.Па така де сега тука на секој падобранец посебно ќе му се објаснува, не знам ни дали пола од тука знаат дека Македонија играла со Португалија и дека за одбранет пенал во последна минута поминавме на СП во Хрватска. Јас бев на таа утакмица се играше во Кале. А се што е испишано наназад ако треба да се повторува сега од едно мислење влече цел заклучок на кој колку му сече не навлегувам, туку нека си прочита се убаво наназад па нека влезе во дискусија гледам од вчера е член.
А инаку според мене Швајцарицте се посилни од Грците играат побрз ракомет и многу повеќе уложуваат се развива тој спорт кај нив со брзина на светлината. Ете го Шафхаузен секоја година стига далеку во ЕХФ куп имаат играно и ЛШ.
Прво не знаев дека познавањето во спортот па и во другите области се мерело со тоа кој од кога е член на Кајгана,и второ можеби си бил на Кале ама и некако памтењето ти е слабо .Да имаше нешто со пенал ама тоа беше на утакмицата во Португалија и тоа во последна секунда кога Борко го одбрани пеналот и ние отидовме на тој епски двобој со Исланд.Само ќе речам :Ќе правиме муабет после квалификациите за тоа какви сили биле Португалија,Швајцарија(Грција)Па така де сега тука на секој падобранец посебно ќе му се објаснува, не знам ни дали пола од тука знаат дека Македонија играла со Португалија и дека за одбранет пенал во последна минута поминавме на СП во Хрватска. Јас бев на таа утакмица се играше во Кале. А се што е испишано наназад ако треба да се повторува сега од едно мислење влече цел заклучок на кој колку му сече не навлегувам, туку нека си прочита се убаво наназад па нека влезе во дискусија гледам од вчера е член.
А инаку според мене Швајцарицте се посилни од Грците играат побрз ракомет и многу повеќе уложуваат се развива тој спорт кај нив со брзина на светлината. Ете го Шафхаузен секоја година стига далеку во ЕХФ куп имаат играно и ЛШ.
Прво не знаев дека познавањето во спортот па и во другите области се мерело со тоа кој од кога е член на Кајгана,и второ можеби си бил на Кале ама и некако памтењето ти е слабо .Да имаше нешто со пенал ама тоа беше на утакмицата во Португалија и тоа во последна секунда кога Борко го одбрани пеналот и ние отидовме на тој епски двобој со Исланд.Само ќе речам :Ќе правиме муабет после квалификациите за тоа какви сили биле Португалија,Швајцарија(Грција)
надвор од тема....ако де баш сакам амбициозни и самоуверени децанадвор од тема.........а бе чичко гари.........ти играш Бузербитер а...........пази се..........те рушам у плеј оф![]()