Ја брат веќе три месеци, и сеа тек малку попушта ова лудило. Ама пак не сум во топ форма да бркам некоја друга. А заедно бевме година ипол (две ако рачунаш неофицијален швалерај).se e individualno i zavsis kolku navistina si bil zaljuben... nekad trebaat godini...nekad samo mesec ili nedeli....jas na primer pred skoro mesec raskinav ali ipak ne sum preboril use...
![]()
Е, тоа е тоа !Да се опоравиш после врска значи да престанеш да љубиш. Значи, колку и да ти е потребно да одљубиш.
ti kazam pravo ne e do tolku klucno vremeto kolku si bil so nea....Ја брат веќе три месеци, и сеа тек малку попушта ова лудило. Ама пак не сум во топ форма да бркам некоја друга. А заедно бевме година ипол (две ако рачунаш неофицијален швалерај).
--- надополнето: 20 април 2012 во 20:13 ---
Е, тоа е тоа !
Е колку де? Сакам конкретно![]()
Кај мене е обратен случај, како детиште влегуваш побрзо во врска и полесно преболуваш, како растиш бараш посериозни врски и потешко е за преболување.На овие години неколку минути. Се надевам како минува времето ќе се брои и во секунди.
Најчесто (некој просек) трае од 3 до 6 месеци. Се над 6 месеци е претерано и треба да се побара стручна помош (психолог).Ја брат веќе три месеци, и сеа тек малку попушта ова лудило. Ама пак не сум во топ форма да бркам некоја друга. А заедно бевме година ипол (две ако рачунаш неофицијален швалерај).
--- надополнето: 20 април 2012 во 20:13 ---
Е, тоа е тоа !
Индивидуално е пеер..Е, тоа е тоа !
wtf, ме праша о.оабе ај....
озбилно?![]()
се зезав, очигледно е дека никој не знае конкретноwtf, ме праша о.о