Ја брат веќе три месеци, и сеа тек малку попушта ова лудило. Ама пак не сум во топ форма да бркам некоја друга. А заедно бевме година ипол (две ако рачунаш неофицијален швалерај).se e individualno i zavsis kolku navistina si bil zaljuben... nekad trebaat godini...nekad samo mesec ili nedeli.... jas na primer pred skoro mesec raskinav ali ipak ne sum preboril use...
Е, тоа е тоа !Да се опоравиш после врска значи да престанеш да љубиш. Значи, колку и да ти е потребно да одљубиш.
ti kazam pravo ne e do tolku klucno vremeto kolku si bil so nea.... bitno e kolku si ja sakal ...inace dobar si cim pocnalo da popusta.... valjda koa ke najdeme nekoja druga toa use poveke ke izbledi...ali u edno neso sum siguren...sekogas ke ostane bar mal del od nas sto ke prodolzat use dolgo vreme da gi sakaat.... u mojov slucaj znam deka ne vredi da ja sakam...znam i da se smirime nema da ni odi ...znam deka pak ke ima dosta raspravii...ali da dojde moment da se smirime za zal bi prifatil...a toa bi bilo glupo od moja strana...ama toa...se nadevam ke najdeme nekoja durga pa toa ke pomogne da zalecime nesoЈа брат веќе три месеци, и сеа тек малку попушта ова лудило. Ама пак не сум во топ форма да бркам некоја друга. А заедно бевме година ипол (две ако рачунаш неофицијален швалерај).
--- надополнето: 20 април 2012 во 20:13 ---
Е, тоа е тоа !
Е колку де? Сакам конкретно
Кај мене е обратен случај, како детиште влегуваш побрзо во врска и полесно преболуваш, како растиш бараш посериозни врски и потешко е за преболување.На овие години неколку минути. Се надевам како минува времето ќе се брои и во секунди.
Најчесто (некој просек) трае од 3 до 6 месеци. Се над 6 месеци е претерано и треба да се побара стручна помош (психолог).Ја брат веќе три месеци, и сеа тек малку попушта ова лудило. Ама пак не сум во топ форма да бркам некоја друга. А заедно бевме година ипол (две ако рачунаш неофицијален швалерај).
--- надополнето: 20 април 2012 во 20:13 ---
Е, тоа е тоа !
Индивидуално е пеер..Е, тоа е тоа !
абе ај....Индивидуално е пеер..
wtf, ме праша о.оабе ај....
озбилно?
се зезав, очигледно е дека никој не знае конкретноwtf, ме праша о.о