- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
И мене ми е нешто сумљива ситуацијата со Санчез,да не е некоја казна од Пеп ?
...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене ми е нешто сумљива ситуацијата со Санчез,да не е некоја казна од Пеп ?...
Најдобро знае момакот од твојот аватар.Нема шанси, Пеп ако наумил да го седне на клупа нема да дава оправдувања.
Најдобро знае момакот од твојот аватар.
И јас имам чувство дека ќе ги добиеме и Реал, а и дека ќе видиме нешто што не сме го виделе досега од Пеп, Меси, Иниеста... од целиот тим, против Челзи.
За жал, секогаш кога сум имал вакви чувства, излегувало наопаку, а тогаш кога најмногу сум се плашел излегувало најдобро за нас.![]()
Не бива така вештачки..Ернесто ЧЕ Гевара па плаши се јеботе, треси се од страв.....
Конкретно, Ел Класико за кое сум бил најголем песимист и за кое мислев дека ќе биде најнеизвесно беше она кое го добивме 5-0.Исто, стандард кога ќе ми се јави такво чувство нашиве зезнувале работа.
Истото беше и сега со Челзи, прв натпревар од таков карактер а мене мува да не ме лази, онака, баш бев сигурен во релаксирана победа.
Нешто слично ми е и сега со Реал, дали заради тоа што последниве 2 сезони се одиграа голем број натпревари, дали затоа што сезонава веќе е 6-ти натпрвар а ние претходните ги добивавме некако без екстра замарање, дали нешто трето....незнам, нит адренали ме пука, нит сум во некакво исчекување на натпреварот, никаква возбуда не осеќам, плус убеден у лесна победа....Е тоа е тоа што што ми смета, стандар лошо излалаге работите кога сум опкружен со такви некои чувства.
Ај ваљда утре ќе ме спука некој адреналин и трема стандард како пред секое Ел Класико.![]()
Незнам за вас али ја увек ко мавнам пред Ел Класико некое пиво увек победува БАРСА, така да утре ке спремам арсенал пиво, победуваме без гајле.
1 ТРЕНЕР! Абе ги тепаме утре, шо сака нека биде, еве и Пеп изјави дека само победата е опција, така да ако треба че се умира на терен, ама че се победи. Очекувајте капитенот да изигра перфектно, најборбено, а сигурно некое изненадување напред че не очекува, некој Х фактор, којзнае.Сите Ел Класика во ерата на Гвардиола :
Barcelona 2-0 Madrid
Madrid 2-6 Barcelona
Barcelona 1-0 Madrid
Madrid 0-2 Barcelona
Barcelona 5-0 Madrid
Madrid 1-1 Barcelona
Barcelona 0-1 Madrid ( у продолжение)
Madrid 0-2 Barcelona
Barcelona 1-1 Madrid
Madrid 2-2 Barcelona
Barcelona 3-2 Madrid
Madrid 1-3 Barcelona