- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
И мене ми е нешто сумљива ситуацијата со Санчез,да не е некоја казна од Пеп ?...
Нема шанси, Пеп ако наумил да го седне на клупа нема да дава оправдувања.И мене ми е нешто сумљива ситуацијата со Санчез,да не е некоја казна од Пеп ?...
Најдобро знае момакот од твојот аватар.Нема шанси, Пеп ако наумил да го седне на клупа нема да дава оправдувања.
Исто, стандард кога ќе ми се јави такво чувство нашиве зезнувале работа.Најдобро знае момакот од твојот аватар.
И јас имам чувство дека ќе ги добиеме и Реал, а и дека ќе видиме нешто што не сме го виделе досега од Пеп, Меси, Иниеста... од целиот тим, против Челзи.
За жал, секогаш кога сум имал вакви чувства, излегувало наопаку, а тогаш кога најмногу сум се плашел излегувало најдобро за нас.
Не бива така вештачки.. Ај, дај Боже да ме фати утре некоја паника.Ернесто ЧЕ Гевара па плаши се јеботе, треси се од страв.....
Конкретно, Ел Класико за кое сум бил најголем песимист и за кое мислев дека ќе биде најнеизвесно беше она кое го добивме 5-0. Исто така, најмногу се плашев на првиот дуел во ЛШ(кога сред Бернабе ги плеснавме 0-2). Во финалето од Купот најмногу бев уверен во победа, излезе спротивното.Исто, стандард кога ќе ми се јави такво чувство нашиве зезнувале работа.
Истото беше и сега со Челзи, прв натпревар од таков карактер а мене мува да не ме лази, онака, баш бев сигурен во релаксирана победа.
Нешто слично ми е и сега со Реал, дали заради тоа што последниве 2 сезони се одиграа голем број натпревари, дали затоа што сезонава веќе е 6-ти натпрвар а ние претходните ги добивавме некако без екстра замарање, дали нешто трето....незнам, нит адренали ме пука, нит сум во некакво исчекување на натпреварот, никаква возбуда не осеќам, плус убеден у лесна победа....Е тоа е тоа што што ми смета, стандар лошо излалаге работите кога сум опкружен со такви некои чувства.
Ај ваљда утре ќе ме спука некој адреналин и трема стандард како пред секое Ел Класико.
Незнам за вас али ја увек ко мавнам пред Ел Класико некое пиво увек победува БАРСА, така да утре ке спремам арсенал пиво, победуваме без гајле.
1 ТРЕНЕР! Абе ги тепаме утре, шо сака нека биде, еве и Пеп изјави дека само победата е опција, така да ако треба че се умира на терен, ама че се победи. Очекувајте капитенот да изигра перфектно, најборбено, а сигурно некое изненадување напред че не очекува, некој Х фактор, којзнае.Сите Ел Класика во ерата на Гвардиола :
Barcelona 2-0 Madrid
Madrid 2-6 Barcelona
Barcelona 1-0 Madrid
Madrid 0-2 Barcelona
Barcelona 5-0 Madrid
Madrid 1-1 Barcelona
Barcelona 0-1 Madrid ( у продолжение)
Madrid 0-2 Barcelona
Barcelona 1-1 Madrid
Madrid 2-2 Barcelona
Barcelona 3-2 Madrid
Madrid 1-3 Barcelona