Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
И мене ми е нешто сумљива ситуацијата со Санчез,да не е некоја казна од Пеп ?:confused:...

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Помина мечот во Лондон и сега мора да се фокусираме на реваншот кај нас.Незнам зошто ама имам некое чувство дека ќе гледаме нешто што досега не сме го виделе од Пеп,од Меси,од Фабрегас,од цел тим.Само прво мора да да се помине Ел Класико за кое се надевам дека ќе го добиеме.VAMOS BARCA!

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
И мене ми е нешто сумљива ситуацијата со Санчез,да не е некоја казна од Пеп ?:confused:...
Нема шанси, Пеп ако наумил да го седне на клупа нема да дава оправдувања.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Санчез на штаки да е, па пак ке е подобар од Педро или Куенка

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.636
Поени од реакции
22.671
Нема шанси, Пеп ако наумил да го седне на клупа нема да дава оправдувања.
Најдобро знае момакот од твојот аватар. :)

И јас имам чувство дека ќе ги добиеме и Реал, а и дека ќе видиме нешто што не сме го виделе досега од Пеп, Меси, Иниеста... од целиот тим, против Челзи.
За жал, секогаш кога сум имал вакви чувства, излегувало наопаку, а тогаш кога најмногу сум се плашел излегувало најдобро за нас. :rolleyes:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Најдобро знае момакот од твојот аватар. :)

И јас имам чувство дека ќе ги добиеме и Реал, а и дека ќе видиме нешто што не сме го виделе досега од Пеп, Меси, Иниеста... од целиот тим, против Челзи.
За жал, секогаш кога сум имал вакви чувства, излегувало наопаку, а тогаш кога најмногу сум се плашел излегувало најдобро за нас. :rolleyes:
Исто, стандард кога ќе ми се јави такво чувство нашиве зезнувале работа.
Истото беше и сега со Челзи, прв натпревар од таков карактер а мене мува да не ме лази, онака, баш бев сигурен во релаксирана победа.

Нешто слично ми е и сега со Реал, дали заради тоа што последниве 2 сезони се одиграа голем број натпревари, дали затоа што сезонава веќе е 6-ти натпрвар а ние претходните ги добивавме некако без екстра замарање, дали нешто трето....незнам, нит адренали ме пука, нит сум во некакво исчекување на натпреварот, никаква возбуда не осеќам, плус убеден у лесна победа....Е тоа е тоа што што ми смета, стандар лошо излалаге работите кога сум опкружен со такви некои чувства.

Ај ваљда утре ќе ме спука некој адреналин и трема стандард како пред секое Ел Класико. :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.636
Поени од реакции
22.671
Ернесто ЧЕ Гевара па плаши се јеботе, треси се од страв.....
Не бива така вештачки.. :confused: Ај, дај Боже да ме фати утре некоја паника. :unsure:
--- надополнето: 20 април 2012 во 20:17 ---
Исто, стандард кога ќе ми се јави такво чувство нашиве зезнувале работа.
Истото беше и сега со Челзи, прв натпревар од таков карактер а мене мува да не ме лази, онака, баш бев сигурен во релаксирана победа.

Нешто слично ми е и сега со Реал, дали заради тоа што последниве 2 сезони се одиграа голем број натпревари, дали затоа што сезонава веќе е 6-ти натпрвар а ние претходните ги добивавме некако без екстра замарање, дали нешто трето....незнам, нит адренали ме пука, нит сум во некакво исчекување на натпреварот, никаква возбуда не осеќам, плус убеден у лесна победа....Е тоа е тоа што што ми смета, стандар лошо излалаге работите кога сум опкружен со такви некои чувства.

Ај ваљда утре ќе ме спука некој адреналин и трема стандард како пред секое Ел Класико. :)
Конкретно, Ел Класико за кое сум бил најголем песимист и за кое мислев дека ќе биде најнеизвесно беше она кое го добивме 5-0. :D Исто така, најмногу се плашев на првиот дуел во ЛШ(кога сред Бернабе ги плеснавме 0-2). :) Во финалето од Купот најмногу бев уверен во победа, излезе спротивното.
И на полувремето од реваншот од купот, кога поведовме 2-0 во првото полувреме, бев уверен дека повторно ќе ги снајде петарда. Тие ни изедначија на 2-2 во второто и малку фалеше да не исфрлат. :confused:
Ќе мора да почнам да се плашам за утревечер. :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

Messi: ”I want to calm all Culés … if we didn’t score any goals against Chelsea, it’s because we are saving them all for Madrid!”

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Haha ne znam zosto no i mene isto mi se slucuva.Koga imam trema sekgoas izleguvame kako pobednici.No eve i sega imam trema a utre ne znam sto ke bide,naverojatno ne ke mozam da jadam kako i sekogas denta koga imame Klasiko...
Sancez edno vrme treniral sama a posle pocnal da trenira zaedno so site drugi,moezbi ke moze da igra...
Protiv Celzi sakam vakov sostav :
.................VV....................
Maske....Pike...Pujol.....
Xavi...Buskets....Iniesta....
..........Messi...............
Dani....Sancez....Pedro...
A i za utre bi bil dobar sostav,siguren sum deka Murino ke se brani,ke se obide da rezuultatot bide neresen...
No Pep ke igra so Fabregas i na dvete utakmici,taka da ke napravi golema greska...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Незнам за вас али ја увек ко мавнам пред Ел Класико некое пиво увек победува БАРСА, така да утре ке спремам арсенал пиво, победуваме без гајле:).

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Незнам за вас али ја увек ко мавнам пред Ел Класико некое пиво увек победува БАРСА, така да утре ке спремам арсенал пиво, победуваме без гајле:).

Ја да ти кажам у последно време што и да мавнам пред утакмица, победуваме :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Сите Ел Класика во ерата на Гвардиола :

Barcelona 2-0 Madrid
Madrid 2-6 Barcelona
Barcelona 1-0 Madrid
Madrid 0-2 Barcelona
Barcelona 5-0 Madrid
Madrid 1-1 Barcelona
Barcelona 0-1 Madrid ( у продолжение)
Madrid 0-2 Barcelona
Barcelona 1-1 Madrid
Madrid 2-2 Barcelona
Barcelona 3-2 Madrid
Madrid 1-3 Barcelona
Madrid 1-2 Barcelona
Barcelona 2-2 Madrid

14 утакмици, само 1 пораз. :icon_lol:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Сите Ел Класика во ерата на Гвардиола :

Barcelona 2-0 Madrid
Madrid 2-6 Barcelona
Barcelona 1-0 Madrid
Madrid 0-2 Barcelona
Barcelona 5-0 Madrid
Madrid 1-1 Barcelona
Barcelona 0-1 Madrid ( у продолжение)
Madrid 0-2 Barcelona
Barcelona 1-1 Madrid
Madrid 2-2 Barcelona
Barcelona 3-2 Madrid
Madrid 1-3 Barcelona
Madrid 1-2 Barcelona
Barcelona 2-2 Madrid

14 утакмици, само 1 пораз. :icon_lol:
1 ТРЕНЕР! Абе ги тепаме утре, шо сака нека биде, еве и Пеп изјави дека само победата е опција, така да ако треба че се умира на терен, ама че се победи. Очекувајте капитенот да изигра перфектно, најборбено, а сигурно некое изненадување напред че не очекува, некој Х фактор, којзнае.

Kajgana Shop

На врв Bottom