Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ке гу гледам слику како ќуран још 2 сата ама куде е овој место неможу да свату :icon_lol: а тај КУЦЗ што ми гу кажа знам куде е, а овај куде е? ии колко е минимална уплата на тикет и на комбинацију?
И ја би кажаја дека е натамо. У Бетсити су едино квоте за дуплу шансу поголеми, и за Х-1. Спортлајф е добар, мада у Бундес понекад имав бољи квоте за 1, Х, 2.

Него дај још некое прашање да развржемо дискусију, за да може остатак од Македонију да ужива? Куманово рулз! :icon_mrgr:

И ја би кажаја дека е натамо. У Бетсити су едино квоте за дуплу шансу поголеми, и за Х-1. Спортлајф е добар, мада у Бундес понекад имав бољи квоте за 1, Х, 2.

Него дај још некое прашање да развржемо дискусију, за да може остатак од Македонију да ужива? Куманово рулз! :icon_mrgr:
Аман немојте .. јас едвај вака ве разбрав го преведував на Македонски литературен јазик ова пола сат сега уште кој ке преведува .. доста е .

Се изнапрајвте муабет за дијалекти 3 страни во тип на дено. Честито

Не ја читав темава, али да пишам еден тип Загреб-Кил 1,45 за двојка е глеам по нет би требало да е лесна двојка според мене плус со хендикеп може да се проба зависи колку ќе биде (-3,5) би требало.

Не ја читав темава, али да пишам еден тип Загреб-Кил 1,45 за двојка е глеам по нет би требало да е лесна двојка според мене плус со хендикеп може да се проба зависи колку ќе биде (-3,5) би требало.

Чек бе не давај типој гледаш за дијалекти се расправа :S

Аман бе човеци ного говорате, земајте гледајте си мајами и не замарајте ного.

(y) + Za Utre Kopenhagen - Barselona 1 ili 1x ne veruvam da tepaat Barsa

Уште Блаже Конески фали на темава....
Инаку онлајн ако имате Клиперс 2 со хендикеп.

Уште Блаже Конески фали на темава....
Инаку онлајн ако имате Клиперс 2 со хендикеп.
Мислиш клиперси да тепаат... хендикепот е +2... јас па до сеа се мислев на феникс да ставам со хендикеп

Мислиш клиперси да тепаат... хендикепот е +2... јас па до сеа се мислев на феникс да ставам со хендикеп
На Феникс очајно им треба победа така да типувам чист 1 како Монт Еверест :icon_lol:

Ај доста мрморите кажете некој типови, криза е... еве од мене нешто што се мислам да ставам.

Newcastle U. - Stoke C. - 1
Hertha BSC - Kaiserslautern - 1
Montpellier - Valenciennes - 1
Barcelona - Real Madrid - 1
Sassuolo - Gubbio - 1

Покрај тие:

Chievo : Udinese - 2
Augsburg : Schalke - 2
Dortmund : M`gladgach - x2 (вреди да се проба:))
Valencia : Betis - 1
Salzburg : Ried - 1
Alkmaar : Venlo - 1-1
Bari : Torino - 2

Така некако;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom