- Член од
- 20 ноември 2010
- Мислења
- 738
- Поени од реакции
- 750
Избегав од соба, и 30 минути ми беше страв да се вратам и да го исклучам ова. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Така е зборот, инаку во право сиПа тогаш не би успеала финтата![]()

Во Охрид сумА ти што правиш вакви зафрканции, кога ќе одиш во Охрид да ти се случи најлошото на д, д'умриш....може?![]()

Д'судајшВо Охрид сум![]()

Знам да пливам бе брат .. в кајче сум роденД'судајш![]()

Глуп кретен !!!Ve molam ako ja znaaete ovaa devojka da se javi. Devojkata posleden pat e videna na ulica jane sandanski ,od togas i se gubi sekakva traga. Link (внимание, вознемирувачки материјал)

Ох не... не не не не не НЕ!Добро бе, зошто го навредувате човекот, па ова е зафрканција бе ало, што е со вас? -.- Ама има право еден член во темава, подобро ќе беше да напишеше: внимание, најден евтин смештај во Охрид, заинтересирани на линков
п.с. тоа што темава е во чек дис аут не ви е доволен доказ дека е зафрканција и предупредувањето во заграда ако немате гз да не отварате? -.-
Добро бе, зошто го навредувате човекот, па ова е зафрканција бе ало, што е со вас? -.- Ама има право еден член во темава, подобро ќе беше да напишеше: внимание, најден евтин смештај во Охрид, заинтересирани на линков
п.с. тоа што темава е во чек дис аут не ви е доволен доказ дека е зафрканција и предупредувањето во заграда ако немате гз да не отварате? -.-
ВАЖНА?????? па ти се врати?Добро бе, зошто го навредувате човекот, па ова е зафрканција бе ало, што е со вас? -.- Ама има право еден член во темава, подобро ќе беше да напишеше: внимание, најден евтин смештај во Охрид, заинтересирани на линков