Cheross
COOL BOY
Ejj абе дома кај мене е девојкава уште од завчера ми дојде и толку со беше грда му пуштив 220v мислев дека ке се разубави ама полошо.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Посебен шмек има на Охриѓани темава немаат срце да одбијат да не видатAбе иди е*и се, ај ја што скокнав малце скокнав, сепак очекував нешто вакво, ама внучето ми беше дома, кога викна дете да плачеедвај го смирив

Беше во ЧДА од почеток ..Мене ме трикна прв изгледа, пошто кога го отворив немаше ниеден пост во темата освен во водениот
Али требаше да се одлогирам па не пишав...
Мислам дека темата не ни беше во ЧДА, и гледан во нови теми изгубено девојче, се насанкав отворив одма, и како што ми беа слушалкиве на уво, ме извади од памет
Срцево три минути ми трепереше![]()
Во ЧДА беше, ама на кој ќе му текни да види кај е отворена темата во 1 саатот, јас кога го видов насловот и тоа што го прочитав одма кликнав на линкот да видам за што се работи.Мене ме трикна прв изгледа, пошто кога го отворив немаше ниеден пост во темата освен во водениот
Али требаше да се одлогирам па не пишав...
Мислам дека темата не ни беше во ЧДА, и гледан во нови теми изгубено девојче, се насанкав отворив одма, и како што ми беа слушалкиве на уво, ме извади од памет
Срцево три минути ми трепереше![]()

. Слушалкиве фул пуштени ме утепа. Срцево 200 ми иде...До прееска се појавуваше една вештерка сеа ја нема.Ve molam ako ja znaaete ovaa devojka da se javi. Devojkata posleden pat e videna na ulica jane sandanski ,od togas i se gubi sekakva traga. Link (внимание, вознемирувачки материјал)
Да али види пак се зафркнаа многу кајганџииУште кога го видов насловот на темата и каде е ставена знаев што се крие во линкот.Ваквите фори се правеа пред 5 години и тогаш беа интересни,а сега се тапа.
Да али види пак се зафркнаа многу кајганџии
Па тогаш не би успеала финтатаФорава е уште од времето коа се поврзувавме со dial-up модем на интернет![]()