Изгубена девојка во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Ejj абе дома кај мене е девојкава уште од завчера ми дојде и толку со беше грда му пуштив 220v мислев дека ке се разубави ама полошо.:(

аааа гледам јас не сум бил единствен што се исплашил... абе добро 100 пати ја имам видено форава никад не сум се исплашил на неа знаев и очекував дека ке биде вакво нешто ( ама јбг слушалките коа ке ги опнеш до даска тоа е тоа )

Aбе иди е*и се, ај ја што скокнав малце скокнав, сепак очекував нешто вакво, ама внучето ми беше дома, кога викна дете да плаче :vozbud: едвај го смирив

Aбе иди е*и се, ај ја што скокнав малце скокнав, сепак очекував нешто вакво, ама внучето ми беше дома, кога викна дете да плаче :vozbud: едвај го смирив
Посебен шмек има на Охриѓани темава немаат срце да одбијат да не видат :vozbud:

Мене ме трикна прв изгледа, пошто кога го отворив немаше ниеден пост во темата освен во водениот :facepalm:
Али требаше да се одлогирам па не пишав...
Мислам дека темата не ни беше во ЧДА, и гледан во нови теми изгубено девојче, се насанкав отворив одма, и како што ми беа слушалкиве на уво, ме извади од памет :facepalm:
Срцево три минути ми трепереше :facepalm:

Мене ме трикна прв изгледа, пошто кога го отворив немаше ниеден пост во темата освен во водениот :facepalm:
Мислам дека темата не ни беше во ЧДА, и гледан во нови теми изгубено девојче, се насанкав отворив одма, и како што ми беа слушалкиве на уво, ме извади од памет :facepalm:
Беше во ЧДА од почеток ..

Во ЧДА беше, ама на кој ќе му текни да види кај е отворена темата во 1 саатот, јас кога го видов насловот и тоа што го прочитав одма кликнав на линкот да видам за што се работи.
Ама јебига, секакви шетат по светот. :)

се ти ебам :D . Слушалкиве фул пуштени ме утепа. Срцево 200 ми иде...

Уште кога го видов насловот на темата и каде е ставена знаев што се крие во линкот.Ваквите фори се правеа пред 5 години и тогаш беа интересни,а сега се тапа.

Уште кога го видов насловот на темата и каде е ставена знаев што се крие во линкот.Ваквите фори се правеа пред 5 години и тогаш беа интересни,а сега се тапа.
Да али види пак се зафркнаа многу кајганџии

Да али види пак се зафркнаа многу кајганџии

Нормално е тоа и секогаш ќе има некој што ќе наседне на форава.Јас ја знам многу од дамна али последен пат кога се обидоа да ми го наместат ова пред година-две им успеа.Се вртеше некој озбилен муабет на фејсбук и демек да видам на линкот за тоа го отворив со пуштени звучници до крај па се превртев од столица.Јебеш га...замислен плус звучникот до крај пуштен и нема бегање.:icon_lol:

Форава е уште од времето коа се поврзувавме со dial-up модем на интернет :eek:

Back
На врв Bottom