- Член од
- 1 март 2010
- Мислења
- 7.888
- Поени од реакции
- 14.440
Го гледав на една локална телевизија навечер кога имав 7-8 години и сеуште го памтам и се нервирав бидејќи не го знаев насловот.Прејак е филмот баш овие дена ми падна на памет.
Го гледав на една локална телевизија навечер кога имав 7-8 години и сеуште го памтам и се нервирав бидејќи не го знаев насловот.Прејак е филмот баш овие дена ми падна на памет.
Јас на Тера го гледав пред 10тина години и одма другиот ден во програмата на некој весник видов Роден Непобедлив. Искрено сега прв пат на англиски го барав и од прва ми успеа. Ако го имаа оние дебилите лошо преведено никогаш немаше да го најдиме. Знам тогаш вежбавме со брат ми тај чи кунг фу како овој белиовГо гледав на една локална телевизија навечер кога имав 7-8 години и сеуште го памтам и се нервирав бидејќи не го знаев насловот.
Епа можда било и на Тера.Јас се си мислам беше на Маркони или локалнава Прилепска ама сега ме кладе во недоумица .Јас на Тера го гледав пред 10тина години и одма другиот ден во програмата на некој весник видов Роден Непобедлив. Искрено сега прв пат на англиски го барав и од прва ми успеа. Ако го имаа оние дебилите лошо преведено никогаш немаше да го најдиме. Знам тогаш вежбавме со брат ми тај чи кунг фу како овој белиов
Епа тоа е лошото што само на крајот се сеќавам, а дефинитивно е стар филмот го имам гледано на КРТ/Амазон пред 16 години сигурно е од осумдесетите или почетакот на деведесетите.Ако го најдеш пиши миПрејак е филмот баш овие дена ми падна на памет.
--- надополнето: 12 април 2012 во 00:15 ---
Не знам дај уште нешто поткажи ако можиш да се сетиш. Се отепав од барање ама ништо. Звучи познато. Отприлика која година е филмот?
Епа тоа е лошото што само на крајот се сеќавам, а дефинитивно е стар филмот го имам гледано на КРТ/Амазон пред 16 години сигурно е од осумдесетите или почетакот на деведесетите.Ако го најдеш пиши ми
http://www.imdb.com/title/tt0076516/Anyone?
НаPet Sematary 1 и Pet Sematary 2 им светеа очите, али од дамна го имам гледано и не ми текнува на крајотAnyone?
Не се овие ги имам гледано преку 10 пати на сителНаPet Sematary 1 и Pet Sematary 2 им светеа очите, али од дамна го имам гледано и не ми текнува на крајот
Не знам за Телма, ама на Шутел и БТР го утепаа од давањеКако се викаше еден што беше направен како документарец, цело време вести од студио и на терен, ги даваа една жена спикерка и еден постар човек, нешто беше као астероид/метеор ќе мислат дека паѓа на земјата а у ствари тоа ќе бидат ванземаљци (и да не го откривам натаму)...
не можам да го најдам...не ми текнува дали на Телма го даваа...
Е е данкешн , за ТВ филм е многу добро направен, баш остава впечаток, sucks you in, заслужува повеќе од оние 6.6