Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Ништо лично шефе. Ма да вие двајца за Јувентус сигурно би се привлекувале.Абе не збори против женска ми така
Ништо лично шефе. Ма да вие двајца за Јувентус сигурно би се привлекувале.Абе не збори против женска ми така
Pa da ti kazam pravo da, ne deka ve potcenuvam nego Mourinho na finalen natprevar ke si sedi u 16 i slucajno ke ti zbrcne nekoe golce(pr Copa Del Rey finaleto). Dodeka pak protiv Bayern veruvam deka bi pominale polesno, od ednostavna pricina sto ni lezat timovi koi se obiduvaat da napagat protiv Barca. Ama od druga strana igrate u svoj stadion, tesko e kako i da svrtisНе ми одговори што те прашав, дали мислиш дека Барса полесно ќе се носи у финале со Баерн во Минхен?
не не,гледаат во помошникот судија дали дигнал офсајдXabi Alonso i Khedira u toj moment bile u potraga na topkata, po izgledot
Мене ми е искрено преку кур од Ел Класико, после петардата на Камп Ноу не е истото повеќе, шпанска серија. + последниве 2-3 години изгледав преку 10 ел класика, а следната година гарантирани се минимум 2 додека утакмица со Баерн може да нема ни во наредните 5 години.Не ми одговори што те прашав, дали мислиш дека Барса полесно ќе се носи у финале со Баерн во Минхен?
Mногу јасно да навиваше за милан тешко дека би ме привлекла, нон стоп би се карале и расправалеНишто лично шефе. Ма да вие двајца за Јувентус сигурно би се привлекувале.
pics or it didn't happen!Mногу јасно да навиваше за милан тешко дека би ме привлекла, нон стоп би се карале и расправале
Има шанси за Челзи.....Само што ќе треба дупло поише од ова да покажат во Барселона,али тактиката ја имаат....такада на нив е.....Глеавте вечерва? So guys... are you thinking what i'm thinking?
Имаат и нешто друго што е мнооооогу потребно во оваа фаза Челзи - среќа...Има шанси за Челзи.....Само што ќе треба дупло поише од ова да покажат во Барселона,али тактиката ја имаат....такада на нив е.....
Ју ар велкам ени тајмБраво бе Баернисти!Никогаш немам зажалено што ги гледам вашите мечеви со Боби заедно у Ајриш.
Синоќа се радував повеке од победа на Јунајтед!
И ме радува бројката на вистински фанови на Баерн.Секоја чест луге!
Имаат и нешто друго што е мнооооогу потребно во оваа фаза Челзи - среќа...
Инаку јас сум прв што треба да го корегира мислењето за Баерн, ама не истрчувам, ќе почекам со коментари до после реваншот во Мадрид.
Што се донесува за тоа вчера мислам дека Јуп солидно ја постави играта и направи помалку грешки од Мурињо. Испадна дека клупата што требаше да е нивна предност ги заеба. Швајни на време го извади и се виде дека Јуп ги држи сите конци во рака - и Робен кога се врати од повреда мораше на клупа па сега мора и Швајни надвор кога е тапа. Се посомневав во Јуп на почеток на второ, многу криво ми е што ни направија контра 3 на 3 само што се подотворивме ама тоа е. После тоа создадовме 3-4 супер шанси и се исплатеше со голот.
Може е нефлексибилен и се тоа, ама искуство си е искуство бе. Има авторитет и многу дисциплинирано изиграа под негова палка. Се надевам и на реваншот ќе смисли солидна тактика...
Ју ар велкам ени тајм