FA & Capital One Cup

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Се гледа кој е опседнат со кој клуб :rolleyes:
Сеа веќе не си можам си се најдовте тандем,непобедливи сте :pos:

S

Stivie G

Гостин
Значи помизирен одговор од тва што си го напишал не може да се најде. Значи ти почна прв, појави се како падобранец, ударо ти беше возватен па после почна полека полека да бегаш од темата демек ногу ти е смешно. Па после ми спомнуваш некој си тандем и разни безобразни глупости и дека ние сме опседнани со твојо тим а устварИ е обратно. Незнам зашо влеваш у некоо дискусија ко немаш аргументи или важно е да напишаш нешто па шо биде нека биде. МИЗЕРНОСТ.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Значи помизирен одговор од тва што си го напишал не може да се најде. Значи ти почна прв, појави се како падобранец, ударо ти беше возватен па после почна полека полека да бегаш од темата демек ногу ти е смешно. Па после ми спомнуваш некој си тандем и разни безобразни глупости и дека ние сме опседнани со твојо тим а устварИ е обратно. Незнам зашо влеваш у некоо дискусија ко немаш аргументи или важно е да напишаш нешто па шо биде нека биде. МИЗЕРНОСТ.
До кога со аргументите,до кога????
Не бевте вие шо се прчевте за титула ќе се боревте,малку ви е 4то место? :pos:
Нормално,на секој пораз од Манчестер Јунајтед вие клававате 1502194120412 сликички и тоа НАЈГЛУПИТЕ,НАЈПРОСТИТЕ,НАЈНЕХУМОРИСТИЧНИТЕ :tapp:
Јас ли та работа?:eek:
После некое време видовте не видовте дека ништо не бива од вас,дека 102,3 % форумов се дупи со вас ко оние на Brazzers, ја бојкотирале темата Премиер лига:facepalm:.....

S

Stivie G

Гостин
До кога со аргументите,до кога????
Не бевте вие шо се прчевте за титула ќе се боревте,малку ви е 4то место? :pos:
Нормално,на секој пораз од Манчестер Јунајтед вие клававате 1502194120412 сликички и тоа НАЈГЛУПИТЕ,НАЈПРОСТИТЕ,НАЈНЕХУМОРИСТИЧНИТЕ :tapp:
Јас ли та работа?:eek:
После некое време видовте не видовте дека ништо не бива од вас,дека 102,3 % форумов се дупи со вас ко оние на Brazzers, ја бојкотирале темата Премиер лига:facepalm:.....
Добро бе дај одјеби, не ме замарај со твоите теории дека нам сите се заебавале и со тоа дека следната е наша. Еднаш е интересно ајде и 2 пати ама секогаш тоа да ти бидат аргумнетите нема никаква логика. Ако ти е целта да не испровоцираш верувај дека ни малку не успеваш во тоа.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не знам овој А.М. уопште зашто пишува у темава коа уште у Јануари неговиот тим го лапна од нас. Може криво му е што сезонава у ниедно финале нема да учествуваат... Дискусијава сега треба да бида за финалето: Ливерпул - Челзи, а он муабетот си го сврте накај него и неговиот клуб... типично...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
You'll never walk alone ! Where is problem ? :D :D :pos::pos:
Зашто толку се палиш на Јунајтед? Многу ме интересира. Знам дека титула немате освоено 6-7 години и нема да освоите уште долго ама што толку те фасцинира кај Јунајтед не разбирам...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фаворит за ПЛ > финале во пивски куп. Манчестер последниве 4 години 3 пати го гледав во финале ЛШ и треба да плачам пошо не играл фа? За информација, последниве 11 години Манчестер барем еднаш во сезоната играл било какво финале. Нели за голем клуб навивате, поголеми приоритети нешто? Да ви спомнеше некој 8 место фа и кк во август ќе го утепавте од реплицирање. Поготово па по потрошени сто милиони.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не знам овој А.М. уопште зашто пишува у темава коа уште у Јануари неговиот тим го лапна од нас. Може криво му е што сезонава у ниедно финале нема да учествуваат... Дискусијава сега треба да бида за финалето: Ливерпул - Челзи, а он муабетот си го сврте накај него и неговиот клуб... типично...
Кефој си,те сеќавам историски успех е да поразиш голем клуб како Манчестер Јунајтед,за кој што приоритет не му беше купот,те разбирам (y)
Вие си ги свртивте муабетите демек јас немам аргументи,ако почнам овде да раскажувам ќе Ве расплачам и ќе Ве нема на форум едно добри 2-3дена...
Шо да прајш досадата ме убива па мора да се занимавам со тролови :rolleyes:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
You'll never walk alone ! Where is problem ? :D :D :pos::pos:
Во тоа што не си ставил уште 12 празни места па извичник, и плус што си ставил is во обидот за енглезирање. Треба „You'll never walk alone _____________!Where problem_____________ ? “

S

Stivie G

Гостин
..
Шо да прајш досадата ме убива па мора да се занимавам со тролови :rolleyes:
Земи прошетај ако те убива досадата, не е убаво 24/7 да седиш на форумов и едвај да чекаш да испровоцираш некој (y).

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
A.M. остави ги де :)
Ќе фатат и оваа тема ке ја бојкотираат :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Земи прошетај ако те убива досадата, не е убаво 24/7 да седиш на форумов и едвај да чекаш да испровоцираш некој (y).
Да ти кажав денеска излегов,шетнав дури и клецнав! :icon_mrgr:
Ама пак ќе кажам поинтересно ми е овде со вас... <333

Kajgana Shop

На врв Bottom