You'll never walk alone ! Where is problem ?Се гледа кој е опседнат со кој клуб
Сеа веќе не си можам си се најдовте тандем,непобедливи сте
До кога со аргументите,до кога????Значи помизирен одговор од тва што си го напишал не може да се најде. Значи ти почна прв, појави се како падобранец, ударо ти беше возватен па после почна полека полека да бегаш од темата демек ногу ти е смешно. Па после ми спомнуваш некој си тандем и разни безобразни глупости и дека ние сме опседнани со твојо тим а устварИ е обратно. Незнам зашо влеваш у некоо дискусија ко немаш аргументи или важно е да напишаш нешто па шо биде нека биде. МИЗЕРНОСТ.
Добро бе дај одјеби, не ме замарај со твоите теории дека нам сите се заебавале и со тоа дека следната е наша. Еднаш е интересно ајде и 2 пати ама секогаш тоа да ти бидат аргумнетите нема никаква логика. Ако ти е целта да не испровоцираш верувај дека ни малку не успеваш во тоа.До кога со аргументите,до кога????
Не бевте вие шо се прчевте за титула ќе се боревте,малку ви е 4то место?
Нормално,на секој пораз од Манчестер Јунајтед вие клававате 1502194120412 сликички и тоа НАЈГЛУПИТЕ,НАЈПРОСТИТЕ,НАЈНЕХУМОРИСТИЧНИТЕ
Јас ли та работа?
После некое време видовте не видовте дека ништо не бива од вас,дека 102,3 % форумов се дупи со вас ко оние на Brazzers, ја бојкотирале темата Премиер лига.....
Зашто толку се палиш на Јунајтед? Многу ме интересира. Знам дека титула немате освоено 6-7 години и нема да освоите уште долго ама што толку те фасцинира кај Јунајтед не разбирам...You'll never walk alone ! Where is problem ?
Кефој си,те сеќавам историски успех е да поразиш голем клуб како Манчестер Јунајтед,за кој што приоритет не му беше купот,те разбирамНе знам овој А.М. уопште зашто пишува у темава коа уште у Јануари неговиот тим го лапна од нас. Може криво му е што сезонава у ниедно финале нема да учествуваат... Дискусијава сега треба да бида за финалето: Ливерпул - Челзи, а он муабетот си го сврте накај него и неговиот клуб... типично...
Во тоа што не си ставил уште 12 празни места па извичник, и плус што си ставил is во обидот за енглезирање. Треба „You'll never walk alone _____________!Where problem_____________ ? “You'll never walk alone ! Where is problem ?
Земи прошетај ако те убива досадата, не е убаво 24/7 да седиш на форумов и едвај да чекаш да испровоцираш некој ...
Шо да прајш досадата ме убива па мора да се занимавам со тролови
Да ти кажав денеска излегов,шетнав дури и клецнав!Земи прошетај ако те убива досадата, не е убаво 24/7 да седиш на форумов и едвај да чекаш да испровоцираш некој .
Да ти кажав денеска излегов,шетнав дури и клецнав!
Ама пак ќе кажам поинтересно ми е овде со вас... <333
Шо да прам од клецање си дојдов,душата ми ја извадоја пааааа моментално пожелни се троловите