UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кога Кики ќе изигра една добра голема утакмица, тек тогаш ќе размислам дали воопшто може да се мери со меси. до тогаш еден е кралот на фудбалот. Мивка една бил прв, втор и трет најдобар фудбалер а од 2005 навака е утка невидена на битни утакмици...класична скапаница...
Очигледно ти навиваш за Барса :P

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Мислам дека Хајнкес заеба со тоа што го стави Швајншајгер од почеток. Очигледно беше дека не е способен да игра на највисоко ниво и вечерва беше најслабиот играч на Баерн. Ваљда ќе се оправи до реваншот.
Мораше тој да биде во стартната постава,има преголема репутација за да не игра на ваков натпревар.Швајнштајгер кога излезе се поздрави без да го погледне Хајнкес.Доста арогантно од негова страна иако тој беше главниот кривец за контрата која ја направија Реал кога Озил даде гол.

B

Beck's

Гостин
Хехе на Марсело не било црвен, прв фаул му било. Марсело е најнефер играч, Пепе и Рамос можит вода да му носат, Милер не се повредил?? Милер се молиме цела сезона да се повредит коските му се некоја легура незнам каква...

Инаку шо да се каже за Рамос, топка чиста негова!! Не ја прима тој ја шутира со сета сила во Рибери.

Мислам јас да сум навивач на Реал страшно би ги осудил овие инциденти кои ги прават нивните играчи против Барса скоро секоја утакмица и сега.

СРАМОТА е за фудбалот!!
Ete do El Ninho, sto vika deka samo nie gi osuduvame nivnite igraci.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Добар меч ама Реал не го покажа тоа што се очекуваше од нив.
Судијата судеше многу добро, можеби на Марсело требаше црвен да му даде, но тој се реши да нема работа со плачењето на Мурињо :D

Баерн изигра типично германски, до последната секунда. Робен беше добро затворен но затоа пак Рибери не можеа да го затворат. Баерн го прими голот на контра, а покажа дека одбраната им е силна и можат да издржат во Мадрид каде ќе им биде пеколно тешко. Исто така и Мурињо најави Ремунтада :)

Реал слабо, ептен слабо...Роналдо се изгуби тотално, а за тоа е заслужна и одличната поставеност на одбраната на Баерн.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Очигледно ти навиваш за Барса :P
Да, им ја поштуем филозофијата а и Меси не можеш да не го поштуваш за разлика од она петлено што се правеше повторно цитирам,, прв втор и трет најдобар,, а ај кажи ми една, не барам повеќе една утакмица клучна во која изиграл добро. Големи фудбалери се гледаат во такви утакмици.
Еве ја и ти сме со иста црвена крв, кажи ми една утакмица на Кики како онаа на Џерард од истанбул 2005 или финалето на Фа со Вест Хем 2006та ...нема таква

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.188
Ај више ка почна... има кошмари од судии како Купиерс, Бусака, Овребо....абе до к*р сте со таа е*бана уефалона! Јас да навивам за нив би ми било срам да кажам!
Kako napreduva Arsenal, pribra nekoi novorodencinja od Barcelona i Francija ili? Zosto da mi bide sram da navivam za klub so filozofija i ideologija ponapredna od sekoj drug klub, eden od poslednite klubovi koi prifatija sponzor na dres i toa humanitarni organizacii, klub so najmnogu igraci od svoja skola vo timot, klub koj osvoi najmnogu vo poslednite 20 godini, klub vo koi igraleKubala, Suarez, Maradona, Cruyff, Romario, Ronaldo, Rivaldo, Messi, Ronaldinho itn itn ? Ti si eden od najgolemite pacienti so posttraumatoloski posledici posle ebitisot od Barsa, ama ne mora tolku da se nerviras, loso e. Ima vreme, ke porasnes i ti i kopiljacite na forumov, ke lupate glava v zid koga ke vi tekne kolku ste bile zeleni.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Мислам дека и онака полуфинале беше преголем залак за Реал.

M

Mario Gómez

Гостин
Ete do El Ninho, sto vika deka samo nie gi osuduvame nivnite igraci.
Тоа е, нека размислат какви играчи подржуваат... сфаќам и глумење до негде, има у секоја екипа... сфаќам и оштри стартови у жарот на играта... ама Марсело крвнички стартод страна со ЧИСТА умисла да се повреди играч 10 сек пред крајот на натпреварот и Рамос.

УЕФА треба да размислат и да го суспендираат 2-3 натпревари.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
ElNinho Коентрао кутриот цела утакмица беше изгубен.....незнаеше кај тера, цела утакмица пробуваше со клизачи да ги запре и цело време го минеа. За вториот гол Лам фино-лепо си го помина и имаше простор да прави шо сака.
Дојди на рака да ти пишам сега една 5-ка.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.605
Поени од реакции
14.437
прв втор и трет најдобар,, а ај кажи ми една, не барам повеќе една утакмица клучна во која изиграл добро. Големи фудбалери се гледаат во такви утакмици.
Милан, Тотенхем, Барса, Атлетико и уште многу други.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Кога Кики ќе изигра една добра голема утакмица, тек тогаш ќе размислам дали воопшто може да се мери со меси. до тогаш еден е кралот на фудбалот. Мивка една бил прв, втор и трет најдобар фудбалер а од 2005 навака е утка невидена на битни утакмици...класична скапаница...
По лошо нешто не сум прочитал.Тешка незналица.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да, им ја поштуем филозофијата а и Меси не можеш да не го поштуваш за разлика од она петлено што се правеше повторно цитирам,, прв втор и трет најдобар,, а ај кажи ми една, не барам повеќе една утакмица клучна во која изиграл добро. Големи фудбалери се гледаат во такви утакмици.
Еве ја и ти сме со иста црвена крв, кажи ми една утакмица на Кики како онаа на Џерард од истанбул 2005 или финалето на Фа со Вест Хем 2006та ...нема таква
Брат, ти добро знаеш меѓу Меси и Роналдо кој мислам дека е подобар (читај игра во ЛФЦ), добро знаеш дека меѓу Реал и Барса јас сум за ЛФЦ:..меѓу ВМРО и СДСМ јас сум за ЛФЦ, така да вмешување во дискусија за тоа кој од горенаведените е подобар ја гледам како крајно безцелна. Поздрав Правниче едно, па се глеаме у Ајриш за финале....ни фалеше у саботата.:love:

П.С. Онака на шала пишав дека си за Барса.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Kako napreduva Arsenal, pribra nekoi novorodencinja od Barcelona i Francija ili? Zosto da mi bide sram da navivam za klub so filozofija i ideologija ponapredna od sekoj drug klub, eden od poslednite klubovi koi prifatija sponzor na dres i toa humanitarni organizacii, klub so najmnogu igraci od svoja skola vo timot, klub koj osvoi najmnogu vo poslednite 20 godini, klub vo koi igraleKubala, Suarez, Maradona, Cruyff, Romario, Ronaldo, Rivaldo, Messi, Ronaldinho itn itn ? Ti si eden od najgolemite pacienti so posttraumatoloski posledici posle ebitisot od Barsa, ama ne mora tolku da se nerviras, loso e. Ima vreme, ke porasnes i ti i kopiljacite na forumov, ke lupate glava v zid koga ke vi tekne kolku ste bile zeleni.

Поголеми копиљи од фанови на фарса има? Секоја година се некој ветер од уефа ќе ги потгурне и ќе поминат. Дали е пријатно да се радуваш на титула кога знаеш дека без судијска помош не би ја освоиле? Да играле, роналдо, роналдињо, ривалдо и каде се сега? Едниот само што не потпишал за некој косовски клуб, другиот двеста килаш а третиот игра по плажите на на бразил.
Ти си еден од најголемите слепци кои патем ни "свети вид" не би им го вратил видот! Али ајде задоени сте да има помош од судии па ви станало како нормално...
Ако ти се допаѓа тебе пимплање на топка 90 минути од еден играч до друг, 50 пати ќе ја однесат до 16-ник и ќе ја вратат назад за на крај да им замине во аут, јас имам друг вкус на фудбал!

Ама ајде, нели ќе пораснеш ќе знаеш да влезеш на јутјуб да изгледаш на какви титули си се радувал па ќе можеш да ја пикнеш главата во газ за да не се брукаш!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Брат ти добро знаеш дека меѓу Меси и Роналдо кој мислам дека е подобар (читај игра во ЛФЦ), добро знаеш дека меѓу Реал и Барса јас сум за ЛФЦ:..меѓу ВМРО и СДСМ јас сум за ЛФЦ, така да вмешување во дискусија за тоа кој од горенаведените е подобар ја гледам како крајно безцелна. Поздрав Правниче едно, па се глеаме у Ајриш за финале....ни фалеше у саботата.:love:
Return во стилот на Федерер, без шанса за враѓање, туше....а за Ајриш обавезно, нема да чекаме финале валда...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Брат, ти добро знаеш меѓу Меси и Роналдо кој мислам дека е подобар (читај игра во ЛФЦ), добро знаеш дека меѓу Реал и Барса јас сум за ЛФЦ:..меѓу ВМРО и СДСМ јас сум за ЛФЦ, така да вмешување во дискусија за тоа кој од горенаведените е подобар ја гледам како крајно безцелна. Поздрав Правниче едно, па се глеаме у Ајриш за финале....ни фалеше у саботата.:love:

П.С. Онака на шала пишав дека си за Барса.
Да претпоставам помеѓу американците и русите ти си за ЛФЦ?
:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom