UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не знам до кога ќе се генерализира кој за кого навиа, за се и сешто.
Верувам дека ќе ви беше полесно, ако фановите на Барса не коментираа на темава:icon_lol:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
А зошто никој не го коментира првиот гол на Баерн? Секој што прати подолго време фудбал (а не само последниве 2-3 године), знае дека доколку играчот кој е во офсајд се наоѓа пред голманот и му го попречуе видикот, се суди офсајд без разлика дали имал контакт со топката или не. Немој да ми рече сега некој дека не сум у право, зошто автоматски ќе си докаже колку гледал фудбал.
Зошто никој не го коментира играњето со рака на Боатенг после слободниот на Роналдо? Тоа не е ви одговара нели?
За стартот на Марсело, Веб беше свртен со грб и не го виде, иначе сигурен сум дека ќе покажеше црвен картон. И ТОА ЌЕ БЕШЕ ОПРАВДАНО!

Е сега, дали видовте некој од нас да коментира за овја две ситуацие?? Сега морав да искоментирам зошто почнавте да не влечете за јазик, Баерн бил оштетен човече :facepalm:
Абе ти си чор или да ?Кога Рибери шутна Густаво веќе беше тргнат а единствениот кој го попречуваше Касилјас беше Пепе кој малце ја чепна топката.Значи се рачуна во моментот на шутот а не пред да се изведе корнерот..

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Кога Кики ќе изигра една добра голема утакмица, тек тогаш ќе размислам дали воопшто може да се мери со меси. до тогаш еден е кралот на фудбалот. Мивка една бил прв, втор и трет најдобар фудбалер а од 2005 навака е утка невидена на битни утакмици...класична скапаница...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ви смета што навивачите на Барса коментираат а притоа заборавате дека и вие коментиравте кога Барса играше со Милан. Кој пораз да го признае Барса ? Каде оваа сезона во ЛШ е поразена и од кого ? Ја како што читам и фанови од другите клубови го осудуваат однесувањето на Марсело. Кога вие ќе признате дека дечкото нема врска од фер плеј и дека ги имате двајцата нај фрустрирани играчи во цел свет. Марсело и Пепе.
А на кого тоа му пречи кој коментира на темава? Па ваљда темава не е само за навијачи на Реал и Баерн. Нека коментираа, ама многу глупости трескаа. Сврти неколку стране поназад и ќе ти стане јасно за што зборим.

Не за џабе никој не ми даде одговор на прашањата што ги поставив претходната страна, им останаја устете пуни со .... што ги испосраја.
Абе ти си чор или да ?Кога Рибери шутна Густаво веќе беше тргнат а единствениот кој го попречуваше Касилјас беше Пепе кој малце ја чепна топката.Значи се рачуна во моментот на шутот а не пред да се изведе корнерот..
:facepalm:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
А на кого тоа му пречи кој коментира на темава? Па ваљда темава не е само за навијачи на Реал и Баерн. Нека коментираа, ама многу глупости трескаа. Сврти неколку стране поназад и ќе ти стане јасно за што зборим.

Не за џабе никој не ми даде одговор на прашањата што ги поставив претходната страна, им останаја устете пуни со .... што ги испосраја.
Секако дека не е темава за Реал и Барса. Ама ете некој ке пушти провокација и темава се претвара во Ла Лига.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
B

Beck's

Гостин

:facepalm:
eve ti odgovori Miasanmia:icon_lol: inaku za toa deka Web ne vide, blisku bese liniskiot koj po nacinot kao maftase so znamenceto, siguren bev deka ke mu bide pokazen crven. Ama ete, kolku da ne recat posle deka bil nacist

С

Само Човек

Гостин
не видов никој да пише ќе гори Мадрид ебате децата само кењате. Фаули (марсело) актер(рибери) па што знам пенал имало и голот на Баерн. Абе деца треба да изгледате неколку утакмици без коментатор така сами дома па ќе се прашате за правила. Веб најбољи судија е. Марсело тоа му беше прв фаул и затоа му опростии, а и не се повреди милер. Послем Рибери го искара онака убаво . Трето голв на Баерн , пасивен овсај. Безвеза е она му пречи на голманот, нема такво правило не се глупирајте, мислите за она му пречи да брани, но Икер се испружи колку е долг без никој да му пречи. И пенал до Реал мислам земете наочари.Се надевам у Мадрид ќе тепа Реал

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Абе не е интересно финтите и реметот сега да го трошите а ни следува Класико во сабота. Оставите нешто и за тогаш. Ајде има уште неколку дена до тогаш некој и кирилица ќе научи да користи ако даде бог :icon_lol:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Za zal nema tolku navivaci na Bayern pa da pisat i oni za mecot. A drugite normalno deka se sobiraat protiv nas, koa sekoj si ima po nekoj kosmar, de od Iniesta, de od Messi.

Ne se obiduva nikoj da vadi konspiracii, rabotava e prosta. Zasluzivte minimum dva crveni vecerva, ajde neka bide eden. Penal mozese da sviri za rakata na Pepe, iako bese nenamerno.

Ај више ка почна... има кошмари од судии како Купиерс, Бусака, Овребо....абе до к*р сте со таа е*бана уефалона! Јас да навивам за нив би ми било срам да кажам!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Секако дека не е темава за Реал и Барса. Ама ете некој ке пушти провокација и темава се претвара во Ла Лига.
Ете и самиот си знаеш, затоа не ги напаѓај мадридистите за калакурницава у темава.

И оладите малку, отиде темава јабана заради некои што цела сезона чекаат ваков момент.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ете и самиот си знаеш, затоа не ги напаѓај мадридистите за калакурницава у темава.

И оладите малку, отиде темава јабана заради некои што цела сезона чекаат ваков момент.
Ама ми ги изврте зборовиве сеа. Кој нападнал Мадридисти жити се. Ај нема врска уживај си

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Активен резултат се е можно во реваншот.

Ептен ме изненадија со моралот, борбеноста и дисциплината Баерн, не очекував дека после катастрофата во БуЛи ќе можат да се вратат со вака солиден натпревар. Алаба ѕверски одигра, секоја чест не верував дека вака добро ќе се развие.

Далеку од тоа дека бевме маестрални ама многу стабилно, цврсто, со малку грешки изигравме. Штета за слабата реализација на шифоњерон Гомез ама што е тука е - и Реал имаше по некоја шанса па ова е доста реален резултат.

Се гледаме на Бернабе!

M

Mario Gómez

Гостин
не видов никој да пише ќе гори Мадрид ебате децата само кењате. Фаули (марсело) актер(рибери) па што знам пенал имало и голот на Баерн. Абе деца треба да изгледате неколку утакмици без коментатор така сами дома па ќе се прашате за правила. Веб најбољи судија е. Марсело тоа му беше прв фаул и затоа му опростии, а и не се повреди милер. Послем Рибери го искара онака убаво . Трето голв на Баерн , пасивен овсај. Безвеза е она му пречи на голманот, нема такво правило не се глупирајте, мислите за она му пречи да брани, но Икер се испружи колку е долг без никој да му пречи. И пенал до Реал мислам земете наочари.Се надевам у Мадрид ќе тепа Реал
Хехе на Марсело не било црвен, прв фаул му било. Марсело е најнефер играч, Пепе и Рамос можит вода да му носат, Милер не се повредил?? Милер се молиме цела сезона да се повредит коските му се некоја легура незнам каква...

Инаку шо да се каже за Рамос, топка чиста негова!! Не ја прима тој ја шутира со сета сила во Рибери.

Мислам јас да сум навивач на Реал страшно би ги осудил овие инциденти кои ги прават нивните играчи против Барса скоро секоја утакмица и сега.

СРАМОТА е за фудбалот!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Мислам дека Хајнкес заеба со тоа што го стави Швајншајгер од почеток. Очигледно беше дека не е способен да игра на највисоко ниво и вечерва беше најслабиот играч на Баерн. Ваљда ќе се оправи до реваншот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom