Абе ти си чор или да ?Кога Рибери шутна Густаво веќе беше тргнат а единствениот кој го попречуваше Касилјас беше Пепе кој малце ја чепна топката.Значи се рачуна во моментот на шутот а не пред да се изведе корнерот..А зошто никој не го коментира првиот гол на Баерн? Секој што прати подолго време фудбал (а не само последниве 2-3 године), знае дека доколку играчот кој е во офсајд се наоѓа пред голманот и му го попречуе видикот, се суди офсајд без разлика дали имал контакт со топката или не. Немој да ми рече сега некој дека не сум у право, зошто автоматски ќе си докаже колку гледал фудбал.
Зошто никој не го коментира играњето со рака на Боатенг после слободниот на Роналдо? Тоа не е ви одговара нели?
За стартот на Марсело, Веб беше свртен со грб и не го виде, иначе сигурен сум дека ќе покажеше црвен картон. И ТОА ЌЕ БЕШЕ ОПРАВДАНО!
Е сега, дали видовте некој од нас да коментира за овја две ситуацие?? Сега морав да искоментирам зошто почнавте да не влечете за јазик, Баерн бил оштетен човече
А на кого тоа му пречи кој коментира на темава? Па ваљда темава не е само за навијачи на Реал и Баерн. Нека коментираа, ама многу глупости трескаа. Сврти неколку стране поназад и ќе ти стане јасно за што зборим.Ви смета што навивачите на Барса коментираат а притоа заборавате дека и вие коментиравте кога Барса играше со Милан. Кој пораз да го признае Барса ? Каде оваа сезона во ЛШ е поразена и од кого ? Ја како што читам и фанови од другите клубови го осудуваат однесувањето на Марсело. Кога вие ќе признате дека дечкото нема врска од фер плеј и дека ги имате двајцата нај фрустрирани играчи во цел свет. Марсело и Пепе.
Абе ти си чор или да ?Кога Рибери шутна Густаво веќе беше тргнат а единствениот кој го попречуваше Касилјас беше Пепе кој малце ја чепна топката.Значи се рачуна во моментот на шутот а не пред да се изведе корнерот..
хахахаххахахахахахахахаа
Секако дека не е темава за Реал и Барса. Ама ете некој ке пушти провокација и темава се претвара во Ла Лига.А на кого тоа му пречи кој коментира на темава? Па ваљда темава не е само за навијачи на Реал и Баерн. Нека коментираа, ама многу глупости трескаа. Сврти неколку стране поназад и ќе ти стане јасно за што зборим.
Не за џабе никој не ми даде одговор на прашањата што ги поставив претходната страна, им останаја устете пуни со .... што ги испосраја.
точно е се извиниле баерн незнам кој успеал да им ги украдехахахаххахахахахахахахаа
не ми се верува дали е ова точно
eve ti odgovori Miasanmia inaku za toa deka Web ne vide, blisku bese liniskiot koj po nacinot kao maftase so znamenceto, siguren bev deka ke mu bide pokazen crven. Ama ete, kolku da ne recat posle deka bil nacistА на кого тоа му пречи кој коментира на темава? Па ваљда темава не е само за навијачи на Реал и Баерн. Нека коментираа, ама многу глупости трескаа. Сврти неколку стране поназад и ќе ти стане јасно за што зборим.
Не за џабе никој не ми даде одговор на прашањата што ги поставив претходната страна, им останаја устете пуни со .... што ги испосраја.
Za zal nema tolku navivaci na Bayern pa da pisat i oni za mecot. A drugite normalno deka se sobiraat protiv nas, koa sekoj si ima po nekoj kosmar, de od Iniesta, de od Messi.
Ne se obiduva nikoj da vadi konspiracii, rabotava e prosta. Zasluzivte minimum dva crveni vecerva, ajde neka bide eden. Penal mozese da sviri za rakata na Pepe, iako bese nenamerno.
Ете и самиот си знаеш, затоа не ги напаѓај мадридистите за калакурницава у темава.Секако дека не е темава за Реал и Барса. Ама ете некој ке пушти провокација и темава се претвара во Ла Лига.
Ама ми ги изврте зборовиве сеа. Кој нападнал Мадридисти жити се. Ај нема врска уживај сиЕте и самиот си знаеш, затоа не ги напаѓај мадридистите за калакурницава у темава.
И оладите малку, отиде темава јабана заради некои што цела сезона чекаат ваков момент.
Хехе на Марсело не било црвен, прв фаул му било. Марсело е најнефер играч, Пепе и Рамос можит вода да му носат, Милер не се повредил?? Милер се молиме цела сезона да се повредит коските му се некоја легура незнам каква...не видов никој да пише ќе гори Мадрид ебате децата само кењате. Фаули (марсело) актер(рибери) па што знам пенал имало и голот на Баерн. Абе деца треба да изгледате неколку утакмици без коментатор така сами дома па ќе се прашате за правила. Веб најбољи судија е. Марсело тоа му беше прв фаул и затоа му опростии, а и не се повреди милер. Послем Рибери го искара онака убаво . Трето голв на Баерн , пасивен овсај. Безвеза е она му пречи на голманот, нема такво правило не се глупирајте, мислите за она му пречи да брани, но Икер се испружи колку е долг без никој да му пречи. И пенал до Реал мислам земете наочари.Се надевам у Мадрид ќе тепа Реал