Абе Озил е Меси за Милер
Другото е ок ама кога го видов ова не можев а да не те цитирам.
Се надевам дека се зафркаваш со Алонсо и бензема..Алонсо е измислен везњак за Крос..а Гомез и 1000 гола да дај според мене послаб напаѓач е и од Филип Ивановски а Камоли од Безнема..значи Бензема>>>>>>>>>>>>>>Гомез во секој можен поглед..додуша ќе си видите утре кај ќе биди маестралниот Гомез
Кажав, субјективен впечаток. Го обожавам Чаби али не е на нивото по кое го знам. А го гледав секој натпревар на Реал оваа сезона, и можеби 2-3 натпревари на Баерн и хајлајтси, па можеби и малку го преценив Крос... но како и да биде, веќе реков, не зборувам кој е подобар играч туку кој ќе биде подобар играч вечер. А мислам дека тоа ќе биде младата сензација на Елфот..
Исто и за Озил. Озил е многу подобар играч од Милер, али во последните натпревари за Реал ништо не изигра, освен во последниот против Хихон, пред тоа ништо не играше. Мислам дека Кака ќе биде подобар избор на таа позиција.
Кажав, според моменталната форма, и Гомез е подобар од Бензема. Ако си ги гледал последните натпревари за Реал, знаеш какви зицери промашуваше Бензема. Според мене Бензема е многу подобар играч од Гомез, али мислам дека во овој двомеч и нема да зависи многу од нив крајниот резултат.
Иначе, познавајќи ја незаинтересираноста на Озил во последните натпревари, и одличната форма на Коентрао кој секогаш во вакви натпревари играл одлично, а Марсело секогаш знаел да потфрли, јас би ги ставил Кака и Коентрао во прв состав.
А да, и кога споредував, заборавив да ја направам можеби најважната споредба:
Мурињо >>>>>>>>>>>>>>>>> Хајнкес