Setsuko
Модератор
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 6.403
- Поени од реакции
- 5.957
Јас пре би за Џон Сноу и Даенерис.Да додадам, мислам дека на крајот ќе видиме свадба Роб Старк и Даенерис Таргериен, срце ми кажуе
Јас пре би за Џон Сноу и Даенерис.Да додадам, мислам дека на крајот ќе видиме свадба Роб Старк и Даенерис Таргериен, срце ми кажуе
Е не може сеа Сноу, отиде у Night's WatchЈас пре би за Џон Сноу и Даенерис.
Да да, затоа е, го предаде Тирион, он ги тестираше сите.Чекај, нели го пратија в зандана оти стариов на кралицата и ја откри „тајната“ која му ја кажа Тирион... Тирион сакаше да провери кој е кодошот и на кој може да верува од тројцата советници кои „преживеаа“ неколку гарнитури.
Одам по аналогија дека книгата се вика „Песна на лед и оган“, па Сноу би бил претставник од ледот, а таа на огнот.Е не може сеа Сноу, отиде у Night's Watch
Ајде бе не зезајте, Калиси не е со сите, ептен луда е... бар мене така ми делува. А Роб, ок е се, ама премногу им верува на луѓето, овој Теон ќе го заебе... Можеби оние што ги имаат прочитано книгите сеа ни се смеатДа да, затоа е, го предаде Тирион, он ги тестираше сите.
Само не му се откри која му е финтата што во прва сезона глумеше подгрбавен.
Инаку неможе Џон Сноу да ја земе Даенерис, прво не е хајборн, второ од гардата на ѕидот е, не смее да се жени. Од него очекувам да го превземе чувањето на ѕидот.
Повеќе типувам на Роб, бидејќи е најстабилен од неговава генерација и слично годиште со него асален човек нема. А и паметен дечко е, ми се допадна што одлично го чува и Џејми, а и што парче ги праи ланистери иако е со помалку војска.
А може и дека winter is coming а змејовите се вратија, па затоа е песна на лед и оган. Може Даенирис Тајгериан ќе си биде forever aloneОдам по аналогија дека книгата се вика „Песна на лед и оган“, па Сноу би бил претставник од ледот, а таа на огнот.
Ама тоа веројатно на крајот на серијалот, во две илјади и некоја.
Па како да не е луда, брат и се понашаше со неа ко предмет да е Смееле - несмееле, наше е да фантазирамеАјде бе не зезајте, Калиси не е со сите, ептен луда е... бар мене така ми делува. А Роб, ок е се, ама премногу им верува на луѓето, овој Теон ќе го заебе... Можеби оние што ги имаат прочитано книгите сеа ни се смеат
И јас се сложувам со ова, мислам дека таа ќе игра голема улога во падот на Кралот Џофри, се си мислам дека ќе го реши на спиењеШто интересно е вака да ве чита човек со претпоставките.
Санса не е глупава, ама сега е во никаква позиција, не може ништо да направи. Многу малку ја прикажуваат во серијата и така некако испадна нејзиниот лик.
Фалеше Денерис епизодава некако, а и Станис не го дадоа... Сепак добра епизода, кажува многу за ликовите и за заговорите. Тирион на пример, мало, мало, ама техничарче.
Калиси на сите ни фалиМене па Калиси ми фалеше...