Собири и протести за петкратното убиство кај Смиљковско езеро

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Епа договорете се, кој ќе дојде со партиски обележја или на било каков начин ќе се обиде да внесе политика во протестот (барање оставка од премиерот, рушење влада итн.) сите по една клоца да му удрите. Мислам дека ќе биде превише и ако Јанкуловска ја умешате во ова, така да нека биде чисто Македонски овој протест, а тие партиските војничиња на клоци надвор да ги избркате.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Ако има такви кои ќе пробаат да го обојат партиски протестов се надевам дека Комити ќе им поделат некоја воспитна на лице место.

M

MrzaRules

Гостин
не треба Комити да бидат тие шо ќе делат воспитни,треба народот сам да се освести додека има време...се додека се заслепени од партиите вака ќе биде

Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
http://www.youtube.com/watch?v=druVchd7orU&feature=related
videoti go stavam , bidejki nema nisto slicno :
,,koj e makedonec po rod,, ...................
ovde citam deka ,, da ne bilo poloso ,, pa pooso ne ni moze da bidne, sto ima poloso od masakar na 5 deca, ako ova e malku ne znam sto moze da e poloso , mozebi masakar na selo sredno uciliste ke znaci nesto ????????
jas vo sekoj slucaj ke bidnam tamu , zaedno so decata, ( ako fatam nekoe doma )
sramota e da se kritikuva vakvo nesto ili da se obide nekoj da go iskoristi za partiski interesi( neka nemu mu gi istepaat negovite deca , pa toa neka go koristi za partiski interesi )
http://www.youtube.com/watch?v=kDoCR8hYA4o&feature=related
i ne se lazete deka ova e delo na nekoj drig osven na Albancite ili nekoja nivna organizacija , ili ke go svatime toa na vreme ili ke ne snema

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Не не ...него јас само едно знам !! Ако некој само почне да се дере и да го пали народот и да пцуе по се живо и диво влада-мада ова она ... чадорчето под мишка и палам колата накај дома !!
--- надополнето: 16 април 2012 во 13:33 ---
не треба Комити да бидат тие шо ќе делат воспитни,треба народот сам да се освести додека има време...се додека се заслепени од партиите вака ќе биде
Работата е во тоа што секое незадоволство кај народот сакаат да го преточат во нивна корист...зборам за розиве !! Па чекај бе, се излага на мирен протест за да се притисне уште побрзо да се најдат убијциве а не да рушиме влада што народ ја избрал !!

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Џабе протест ако нема контра протест.
И ако ми е наполно неразбирливо што е тоа контра протест, може некоj да ми го разjaсни? Како може некоj да прави контра протест на некаков протест, коj е породен от един ваков настан? Што му е контра?
Наместо да излезнат со заеднички бараниja и заеднички протест...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Тоа сдсмовците и вмровците само шанса чекаат да има некој помасовен протест за да испромовираат,сељачана на нивоУ.
Е затоа увек ќе го јадеме машки како народ !!!

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
не бе ако не се умеша опозицијава нема протест.. ја користат секоја прилика за да плукаат на власта.Прво со Нешковски сега со ова. ДОБРО БЕ нека има протест да се најдат убијците,а не да има тензија од страна на СДСМ да се смени јанкуловска,да се смени владата итн.итн... поради вакви причини секој протест пропаѓа !!!

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
И ако ми е наполно неразбирливо што е тоа контра протест, може некоj да ми го разjaсни? Како може некоj да прави контра протест на некаков протест, коj е породен от един ваков настан? Што му е контра?
Наместо да излезнат со заеднички бараниja и заеднички протест...
Момчето што го пиша тоа е саркастичен, затоа што правото на протест се уништува со тој „контрапротест„ - демек има граѓани што протестираат спротивно од првиот протест, ваква глупост, најсериозно, само во Македонија има, колку што знам.
Собир е оправдан, тоа го разбира секој, што не е на нечиј платен список. Мене не ми е јасно, како може на пари да гледаат и политики, кога деца егзекутираа на 1 километар од Скопје? Стварно жални луѓе, за мене се ист гад како и убијците, сериозно

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Лошото е што без разлика каков протест да се организира кај нас секогаш владините медиуми ќе го прикажат како опозициски а толку му треба на народот за да поверува...

јебига глуп народ сме, сами ќе се испоубиеме поради тие партии и ќе им дадеме уште поголема моќ на кучињава.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Најглуп народ сме,дозволуваме едни квази пореметени новинари да ни го формираат јавното мислење.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Опозицијата да сакаше да си ќари политички поени од целава ситуација, имаше златна шанса со ќутењето на Грујо и неспособноста на МВР. Дури и невладините организации кои нон-стоп за нешто гракаа, се заќутеа.
Се надевам дека никој нема да се осмели да го сврти протестот во политички цели.
Исто така се надевам дека протестот нема да биде масовно пцуење кон одредена етничка заедница, нема потреба од тоа, да покажеме дека можеме подобро.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
"ВМРО-ДПМНЕ со контра протести" контра протестиконтра протестиконтра протести

Kajgana Shop

На врв Bottom