- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Џабе протест ако нема контра протест.
Работата е во тоа што секое незадоволство кај народот сакаат да го преточат во нивна корист...зборам за розиве !! Па чекај бе, се излага на мирен протест за да се притисне уште побрзо да се најдат убијциве а не да рушиме влада што народ ја избрал !!не треба Комити да бидат тие шо ќе делат воспитни,треба народот сам да се освести додека има време...се додека се заслепени од партиите вака ќе биде
И ако ми е наполно неразбирливо што е тоа контра протест, може некоj да ми го разjaсни? Како може некоj да прави контра протест на некаков протест, коj е породен от един ваков настан? Што му е контра?Џабе протест ако нема контра протест.
Момчето што го пиша тоа е саркастичен, затоа што правото на протест се уништува со тој „контрапротест„ - демек има граѓани што протестираат спротивно од првиот протест, ваква глупост, најсериозно, само во Македонија има, колку што знам.И ако ми е наполно неразбирливо што е тоа контра протест, може некоj да ми го разjaсни? Како може некоj да прави контра протест на некаков протест, коj е породен от един ваков настан? Што му е контра?
Наместо да излезнат со заеднички бараниja и заеднички протест...
Џабе протест ако нема контра протест.