ХАХАХАХА чекај да ја комплетирам понудата:Заборавиле да напишат дека нудат "неограничен интернет од 2 гигабајти".
I vo Struga nema problem....Еве три дена по ред во 17 часот се губи нетот, па треба да дисконектирам и повторно да се конектирам..
Сличен проблем да не имате?
Ќути не прашувај, катастрофа се. Барем сега еве малку да не го урочам не паѓа ВАДСЛ-ов.Еве три дена по ред во 17 часот се губи нетот, па треба да дисконектирам и повторно да се конектирам..
Сличен проблем да не имате?
Три години ми се таман на мене, а за ова што сеа ми се случува се надевам дека е пролазно.Ќути не прашувај, катастрофа се. Барем сега еве малку да не го урочам не паѓа ВАДСЛ-ов.![]()
А каков ти интернетот, АДСЛ(со жица) или ВАДСЛ(преку антена)?Три години ми се таман на мене, а за ова што сеа ми се случува се надевам дека е пролазно.
Немам замерки.
adsl ..А каков ти интернетот, АДСЛ(со жица) или ВАДСЛ(преку антена)?
Е, тој ти е подобар, јас со ВАДСЛ мака мачам.adsl ..
Jas neznam zs ne go ukinet ovoj wadsl...samo problemi ima so nego i katastrofa e bashka djabe gi lazat lugevo so negoЕ, тој ти е подобар, јас со ВАДСЛ мака мачам.![]()
Да те вработам тебе во ОНЕ и да ми го икинеш ВАДСЛ-от?Jas neznam zs ne go ukinet ovoj wadsl...samo problemi ima so nego i katastrofa e bashka djabe gi lazat lugevo so nego![]()
Зошто би ти снемувало телефон со жична телефонска линија? Кој те има вака излажано?Да те вработам тебе во ОНЕ и да ми го икинеш ВАДСЛ-от?
За да го сменам со АДСЛ ќе треба да ми стават жична телефонска линија, ама со неа некогаш ќе снемува телефон и затоа не ми се заменува.
А за да го исклучам треба да платам пенал од 3500денари и тоа е многу, не ми се дава пари на такви глупаци. Што на мајка им толку скапо наплаќаат за исклучување?![]()
Техничката подршка. Така ми рекоа, дека некогаш може да снемува линија.Зошто би ти снемувало телефон со жична телефонска линија? Кој те има вака излажано?