A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Ова од онаа ДЕБИЛНАТА реклама "правев ова, правев она, симнав ова, симнав она, гледав 600 минути на јутуб и пак не успеав да потрошам 2 гига интернет"

9da187a7a191431db943a9a5a6fec6f4.jpg

Заборавиле да напишат дека нудат "неограничен интернет од 2 гигабајти".

ХАХАХАХА чекај да ја комплетирам понудата:
“ОНЕ сега ви нуди бесплатен неограничен интернет од 2 гигабајти, со месечна претплата од 149 денари. Сурфајте со неограничена брзина до 10мбпс. Само во ONE"

Еве три дена по ред во 17 часот се губи нетот, па треба да дисконектирам и повторно да се конектирам..
Сличен проблем да не имате?

Во Преспа е супер, јави им во контакт центарот.

Еве три дена по ред во 17 часот се губи нетот, па треба да дисконектирам и повторно да се конектирам..
I vo Struga nema problem....

Ma не ми е проблем да го правам тоа погоре што го напишав, ама оти да не е како што беше пред неколку дена:)
Фала на одговорите.

Ќути не прашувај, катастрофа се. Барем сега еве малку да не го урочам не паѓа ВАДСЛ-ов. :D

Ќути не прашувај, катастрофа се. Барем сега еве малку да не го урочам не паѓа ВАДСЛ-ов. :D
Три години ми се таман на мене, а за ова што сеа ми се случува се надевам дека е пролазно.
Немам замерки.

Три години ми се таман на мене, а за ова што сеа ми се случува се надевам дека е пролазно.
Немам замерки.
А каков ти интернетот, АДСЛ(со жица) или ВАДСЛ(преку антена)?

Jas neznam zs ne go ukinet ovoj wadsl...samo problemi ima so nego i katastrofa e bashka djabe gi lazat lugevo so nego:)
Да те вработам тебе во ОНЕ и да ми го икинеш ВАДСЛ-от? :D

За да го сменам со АДСЛ ќе треба да ми стават жична телефонска линија, ама со неа некогаш ќе снемува телефон и затоа не ми се заменува.
А за да го исклучам треба да платам пенал од 3500денари и тоа е многу, не ми се дава пари на такви глупаци. Што на мајка им толку скапо наплаќаат за исклучување?:facepalm::tapp:

Да те вработам тебе во ОНЕ и да ми го икинеш ВАДСЛ-от? :D

За да го сменам со АДСЛ ќе треба да ми стават жична телефонска линија, ама со неа некогаш ќе снемува телефон и затоа не ми се заменува.
А за да го исклучам треба да платам пенал од 3500денари и тоа е многу, не ми се дава пари на такви глупаци. Што на мајка им толку скапо наплаќаат за исклучување?:facepalm::tapp:
Зошто би ти снемувало телефон со жична телефонска линија? Кој те има вака излажано?

Зошто би ти снемувало телефон со жична телефонска линија? Кој те има вака излажано?
Техничката подршка. Така ми рекоа, дека некогаш може да снемува линија. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom