A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Бесплатен интернет за 149 денари

Мобилниот оператор ОНЕ стартува со нова понуда во која корисниците ќе добијат многу повеќе вклучен интернет-сообраќај. Оперативниот директор на ОНЕ, Тадеј Ленарчич појасни дека за 149 денари месечна претплата корисниците на Mobil net xs месечниот пакет добиваат 2 гигабајти вклучен бесплатен интернет-сообраќај, наместо досегашниот од 200 мегабајти. Многу повеќе бесплатен интернет-сообраќај ќе добијат и корисниците на другите Mobil net месечни пакети. Според Ленарчич, оваа понуда на ОНЕ е најконкурентна на пазарот.
-На сите корисници на мобилната телефонија ОНЕ им доделува многу повеќе вклучен бесплатен мобилен интернет. Корисниците ќе можат подолго и повеќе да сурфаат во движење од својот мобилен телефон или лаптоп, да симнуваат многу повеќе музички и видеосодржини и да користат мобилни апликации, да проверуваат и испраќаат меилови, а притоа и вистински да ги почувствуваат перформансите на своите "паметни" телефони - рече Ленарчич.
За генералниот извршен директор на ОНЕ, Цирил Кафол, со 80 отсто покриеност на популацијата со нивната 3Г-мрежа и неверојатна брзина на 3Г мобилниот интернет, за корисниците на ОНЕ не постојат ограничувања во користењето на интернет.
(С.Бл.)
Бесплатен интернет за 149 денари? #FuckLogic

М

Мартин`

Гостин
Бесплатен :tapp:
Инаку ако си припејд може да си платиш пример за месец за 149 денари ?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Бесплатен ИНТЕРНЕТ за само 149 денари..
Па ако е бесплатен за шо стој 149 -.-
Значи пак нешто се плаќа..
Будали незнаат да се изразат веќе
само што ја прочитав првата реченица и јас ова го помислив. натака не ни читав.. ако е нешто БЕСПЛАТНО значи е 0 денари - ова е бесплатно ама само 149 денара се плаќа... глупости

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
само што ја прочитав првата реченица и јас ова го помислив. натака не ни читав.. ако е нешто БЕСПЛАТНО значи е 0 денари - ова е бесплатно ама само 149 денара се плаќа... глупости
Прееска прочитав исто една тема за ова оне со тоа некоја наградна игра (БЕСПЛАТНА аха да) кај шо ги изгореле 3000 денара..секој ден 25 денара за претплата ох ох...и башка таму некој глупости тарифи и слично...Типциве многу дарежливи се..бесплатни награди,бесплатен интернет...пфф..глупости невидени.

Член од
13 февруари 2008
Мислења
231
Поени од реакции
160
што е бесплатно па и ова. Политика на фер користење* и вие ништо незнаете. Само некои нови правила за е*ење мозок секој ден измислуваат.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Колку што разбрав јас, до сега за тие 149 денари се користеле 200 мегабајти интернет, а сега за истата цена можи да се користи 2 гигабајти интернет, значи 1800 мегабајти бесплатно ...:unsure:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.930
Поени од реакции
41.909
Златен wireless јас ќе им давам 149 ден. :pos:
Инаку требало да пишат дека даваат гратис мегабајти за таа цена.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Јас сум на ВИП, ако мојт да си земам една картичка од ONE на припејд со околу 300-400 денари таму кредит минимум колку е и да си ставам 2 GB интернет за 150 денари, ако е изводливо......btw. каква е понудата за интернет во ВИП ако некој е информиран... ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Штета што ми ја преместиле темата :(
Баш беше за ЧДА.
Па каде на друго место има бесплатен интернет за 149 денари?
Мислам дека ваква понуда не се пропушта.
Ова му доаѓа како : Купете 2 чоколади и добијте уште една за иста цена како претходните.

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Овај интернетов бесплатен исто ко наградната Погоди го Зборот :D:ROFLMAO:

Andrew

ќ
Член од