A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Ова од онаа ДЕБИЛНАТА реклама "правев ова, правев она, симнав ова, симнав она, гледав 600 минути на јутуб и пак не успеав да потрошам 2 гига интернет"

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Заборавиле да напишат дека нудат "неограничен интернет од 2 гигабајти".
ХАХАХАХА чекај да ја комплетирам понудата:
“ОНЕ сега ви нуди бесплатен неограничен интернет од 2 гигабајти, со месечна претплата од 149 денари. Сурфајте со неограничена брзина до 10мбпс. Само во ONE"

Член од
14 март 2010
Мислења
16.999
Поени од реакции
16.471
Еве три дена по ред во 17 часот се губи нетот, па треба да дисконектирам и повторно да се конектирам..
Сличен проблем да не имате?

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.467
Поени од реакции
250
Во Преспа е супер, јави им во контакт центарот.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.999
Поени од реакции
16.471
Ma не ми е проблем да го правам тоа погоре што го напишав, ама оти да не е како што беше пред неколку дена:)
Фала на одговорите.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Еве три дена по ред во 17 часот се губи нетот, па треба да дисконектирам и повторно да се конектирам..
Сличен проблем да не имате?
Ќути не прашувај, катастрофа се. Барем сега еве малку да не го урочам не паѓа ВАДСЛ-ов. :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.999
Поени од реакции
16.471
Ќути не прашувај, катастрофа се. Барем сега еве малку да не го урочам не паѓа ВАДСЛ-ов. :D
Три години ми се таман на мене, а за ова што сеа ми се случува се надевам дека е пролазно.
Немам замерки.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Три години ми се таман на мене, а за ова што сеа ми се случува се надевам дека е пролазно.
Немам замерки.
А каков ти интернетот, АДСЛ(со жица) или ВАДСЛ(преку антена)?

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Jas neznam zs ne go ukinet ovoj wadsl...samo problemi ima so nego i katastrofa e bashka djabe gi lazat lugevo so nego:)
Да те вработам тебе во ОНЕ и да ми го икинеш ВАДСЛ-от? :D

За да го сменам со АДСЛ ќе треба да ми стават жична телефонска линија, ама со неа некогаш ќе снемува телефон и затоа не ми се заменува.
А за да го исклучам треба да платам пенал од 3500денари и тоа е многу, не ми се дава пари на такви глупаци. Што на мајка им толку скапо наплаќаат за исклучување?:facepalm::tapp:

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
Да те вработам тебе во ОНЕ и да ми го икинеш ВАДСЛ-от? :D

За да го сменам со АДСЛ ќе треба да ми стават жична телефонска линија, ама со неа некогаш ќе снемува телефон и затоа не ми се заменува.
А за да го исклучам треба да платам пенал од 3500денари и тоа е многу, не ми се дава пари на такви глупаци. Што на мајка им толку скапо наплаќаат за исклучување?:facepalm::tapp:
Зошто би ти снемувало телефон со жична телефонска линија? Кој те има вака излажано?

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Зошто би ти снемувало телефон со жична телефонска линија? Кој те има вака излажано?
Техничката подршка. Така ми рекоа, дека некогаш може да снемува линија. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom