Ти другарче да не си од друга планета случајно?
Па вака е цело време. Од почетоков на годинава до сега има 50+ случаи на напади врз имот и лична безбедност извршени од Албанци. Педесет Еј! (имам за секој случај документирано со линкови, ако покуша некој паметен да го стави тоа под знак прашалник)
После буквално секој случај има повикување за смирување на страстите.
Запалија црква - смирете ги страстите.
Претепаа деца - смирете ги страстите.
Претепаа деца х 40 - смирете ги страстите.
Тогаш си реков овие ќе почнаат и да не убиваат, па никому ништо - смирете ги страстите ќе биде.
И се случи. И стварно види морни глупави - пак тоа, смирете ги страстите.
Ме интересира дали Ратко Младиќ после секој егзекутиран Муслиман, им се обраќал на останатите кои чекаат егзекуција, со истиве зборови. Пошто мене така ми личи ситуацијата.
Велиш "како ќе го запалиш ако не го удриш Македонецот".
Абре рука ги здоболе од удирање ееееј.... Овие амеби можеш што сакаш да им правиш немаат гајле. Цркви палеа, тепаа кого ќе стигнат, девојчиња, старци. Знамиња симнување од државни јарболи, кршење цркви и "Смрт за Каури" викање, тоа е више пичкин дим, нешто на кое никој веќе не се ни осврнува.
На сите тие 50+ случаи, некои од нашите кои не ги смирија страстите преземаа нешто и ете ние имаме 2 случаја. И одма види морони - марш за мир против македонскиот и албанскиот национализам....
Или оној жалнион Пикасо, сеа по име pukk, плаче по профили заради македонскион тероризам на интернет.
Овие маме ебаа од почеток на година до сеа и почнаа и со мехико стајл егзекуции, ги наредија ко сардини и ги средија како Србите што праеа во Босна, али затоа македонскиот национализам е страшна работа.
Овие тука морони со - смирете ги страстите. Па смирени се цело време, гледајте што направија Македонците ништо. Видете го одговорот на сето ова. Не се гледа? Затоа што не постои. Абе Пигмејци да беа до сеа ќе вратеа, ќе преземеа нешто. Изглеа стварно - не може они толку да не ебат колку што ние можеме да издржиме.
И не, дараги безрбетни амеби, не покушавајте да ми имплементирате дека повикувам на војна, затоа што тоа не го правам.
Само ќе повторам дека секој кој ги дава парите на Албанци, е безрбетна амеба без централен нервен систем, која самата си ја финансира својата пропаст.
Дали се исте Албанци исти по ова прашање? Да исти се. Некој нека се обиде да ме негира. Се надевам на македонче.