Поразително ми делува МВР сеа за сеа и тоа многу, језиво ...
Истрелите се слушнале дури до Чаир, да пушев цигара на тераса гарант и до Водно ќе се чуеше ова али кај нас е ова секојдневие па онака, мех, тотално небитно, телата се најдени после 2-3 саати ако не се лажам и тоа случајно, прашање е дали доколку не дојдоа други рибари они би биле пронајдени во текот на истиот ден или дури наредниот, невиден луксуз им е даден на оние кои ова го сториле, сеа може на Хаваи сурфаат и им чуе ( така е зборот де ).
Се некако ми помина тивко, не начекав некоја акција по границиве и околниве села, не начекав контакти од старт со земјиве со кои се граничиме, пред Се Косово, некако полицијава беше стриткно сконцентрирана на Радишани и на тензиите кои таму владееа, ко да ги фатија тотално неспремни, делуваат збунето, анемично без некаква идеја а секој ебан момент е драгоцен и од големо значење за фаќање на убијците.
Дај боже да сум грешка и зад големата завеса да се дешава нешто друго но сеа за сеа ваков впечаток добивам, еве нов ден поминува а ништо ново не добивме, добиваме инфо дека биле повеќе луѓе што и од старт беше претпоставка а исто и дека се користени повеќе оружја ... толку.
Сеа па луксуз е да те истепаат у пм, те тепаат а ти уживаш, си викаш хиууу добро е, ми олесна.
Па и ако е точно инфото дека Сител први дошле па потоа полицијата ондак шта речи, само ова ептен сумјиво ми е иако и ја ко да разбрав од еден од мештаниве дека прво новинарски екипи дошле па веднаш после нив и полиција.