Богами чоеков нит се виде нит се слушна.Фламини? Ја забораив дека таков играч постои!
Вистина шо се деси со Красич, недоразбирање со Конте или голема дупка е дечкото?A ако не ги рачунаме Јакинта, Красич, Елија и Мароне кои никој не примети дека се повредени пошто ни здрави немаше да заиграат? OMFG we are lucky bastards
Искачаа разни маубети а последното нешто шо го чув е дека Конте барал некој што игра и во дефанзива добро а Красич бил слаб таму.Нема врска.Конте фура цела сезона 4-3-3 со Матри и двајца крилни напаѓачи (Вучко и Пепе и Џакс како измена).Единствено таков играч му треба кога ја игра 3-5-2 и тогаш Де Чељи и Лихштајнер играат крилни бекови и затоа им бара тука такви карактеристкики, али Красич можеше да игра во 4-3-3 само Конте не го аресва.Лани сам не вадеше Красо и беше во топ 3 играчи поради кои се надевав дека за оваа година ке имаме некаква надеж ама ете и ова биднаВистина шо се деси со Красич, недоразбирање со Конте или голема дупка е дечкото?
Секоја чест за составот на милан што се бори и со толку повреди, стварно кажувам иако сум фан на Јуве ..Тоа што Милан моментално го прави голем тим и способен за освојување трофеи е што и покрај големиот број на повреди и несреќи (Гатузо, Касано, Пато) соодветно се бореше на сите три фронта, и сеуште е во солидна позиција за скудетото. Доколку ова им се случеше на Јуве (повредите), убеден сум дека ќе гледавме реприза од минатата сезона.
Убав ти е аватарот многу играш билјард на миниклипРома ке падне бе шо ви е.Потешко од мечот во купот ама ќе падне.Од тие последните три екипи шо се на табелата, од нив чекајте резултат.Ја би се кладел али аватаров ми е убав не ми се вади , а губиме 2-4 бода со босите екипи...
Бенитез е крив, веруј ми
Зашто во Трст ?Да да , ќе му земе , на домашен терен пред 30000 навивачи во Трст
poso ima problemi so gradskata uprava ...neznam tocno so e problemot ali znam deka kaljari veke nekolku utakmici ( najverojatno do kraj na sezonata ) ke igraat vo trst...Зашто во Трст ?
Заради тоа што претседатлот на Каљари Селино, бара од Општината да му дадат дозвола да почни да гради стадион каде што е постоечкиот мислам, и да биди во сопственост на клубот, ама не му давале дозвола... и овие во знак на протест играат 900км подалеку т.е во Трст, односно Каљари до крајот на сезоната ќе игра во Трст додека не се промени ситуацијата околу стадионот.Зашто во Трст ?