PayPal (официјална тема)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Почекај некој ден, би требало да ти ги вратат. Не знам дали ќе ти ги вратат на картица директно или на Пејпал акаунтот. Ај баш пиши откако ќе ти ги вратат.
Ти ги враќа на пејпал .. и ако сакаш да ги вратиш на картичка ке ти земе провизија 2 евра .

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Вчера направив трансакција на eBay, меѓутоа продавачот ми кажа да ја откажам. За колку време парите ќе можам пак да ги имам на картичката? Не Paypal ми вели дека парите се вратени на мојата сметка. Знае некој?
ja za 3 dena gi imav na karticka parite

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Вчера направив трансакција на eBay, меѓутоа продавачот ми кажа да ја откажам. За колку време парите ќе можам пак да ги имам на картичката? Не Paypal ми вели дека парите се вратени на мојата сметка. Знае некој?
ако е рефунд директно на картичка ке ти дојдат за неколку дена

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Ај кажете ми дали сеуште можи да се регистрира на начинот од Anon?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.544
Поени од реакции
770
ja za 3 dena gi imav na karticka parite
ако е рефунд директно на картичка ке ти дојдат за неколку дена
Почекај некој ден, би требало да ти ги вратат. Не знам дали ќе ти ги вратат на картица директно или на Пејпал акаунтот. Ај баш пиши откако ќе ти ги вратат.
Ти ги враќа на пејпал .. и ако сакаш да ги вратиш на картичка ке ти земе провизија 2 евра .
Значи стиснав на cancel order и после ми пишуваше дека парите ми се вратени на сметката. На Paypal ми стои дека немам средства, а на Тутунска се водат како резервирани средства. Еве на сликата како е. Значи кога ќе одам над cancelled ми вели: The payment was canceled and the money has been returned to your credit card.
Capturepay.PNG

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Значи стиснав на cancel order и после ми пишуваше дека парите ми се вратени на сметката. На Paypal ми стои дека немам средства, а на Тутунска се водат како резервирани средства. Еве на сликата како е. Значи кога ќе одам над cancelled ми вели: The payment was canceled and the money has been returned to your credit card.
Прегледај го приврзокот 41943
abe pocekaj 3 dena do petok ke bide pa pisi

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Пошто Тутунска Банка беа ѓубриња (не не - ЏУБРИЊА) па ме извртеа убаво демек системот не работел (иако пред мене една и дадоа барање за виза електрон) поднесов барање од НЛБ тутунска Visa Electron...Ми кажаа дека може да се купува преку нет...

Ми треба најново инфо, бидејќи ќе ми ја дадат за недела дена:
Дали уште работи методата со Paypal словенија/хрватска или слабо?

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
работи, токму така пазарам јас и токму со виса електрон од тутунска..

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Јас имам, но..нели викаат се заработувало нешто мене ми требаат само 3 евра а да одам до банка и 300 процеси да минам и да креирам глупости..не па нов сум на пејпл ако може некој да ми објасни како се прават.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Дали некој има порачувано преку сајтов
http://www.e-plakanje.tk/
Треба да им се уплати на нивна сметка одредена сума (колку што чини производот кој што сакате да го нарачате) потоа тие пресметуваат одреден % профит и за нив и го нарачуваат продуктот да стигне на вашата адреса. Што мислите дали навистина функционира или пак може да ми ги земат парите и да не добијам ништо за возврат.

Исто така ми пишаа дека

Ова се нарачките кои до сега ги имам направено за други:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.406440556039773.114458.359637870720042&type=3
Или ако не можеш да ги отвориш овие слики еве друг албум:
http://s164.photobucket.com/albums/u12/Gocka/eBay/

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Дали некој има порачувано преку сајтов
http://www.e-plakanje.tk/
Треба да им се уплати на нивна сметка одредена сума (колку што чини производот кој што сакате да го нарачате) потоа тие пресметуваат одреден % профит и за нив и го нарачуваат продуктот да стигне на вашата адреса. Што мислите дали навистина функционира или пак може да ми ги земат парите и да не добијам ништо за возврат.

Исто така ми пишаа дека
Од кај сакаш да купуваш?

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
А како би одело плаќањето и примо-предавањето?
Па ќе ми дадеш пари ја ќе ти го нарачам и тоа е тоа? Ќе ти земам 5 проценти од вредноста на производот за услугата.

Kajgana Shop

На врв Bottom