- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.773
- Поени од реакции
- 9.896
Да казват се Кирил, Методии и Климент. И тие пиjаните го направили и вашиот jазик. Опа грешка. Вашиот е правен от Вук Караджич.
Да казват се Кирил, Методии и Климент. И тие пиjаните го направили и вашиот jазик. Опа грешка. Вашиот е правен от Вук Караджич.
аха нешто како контраверзен,контуинитет ли беше“с'рв'р„ Ми требаше 5 минути да го разберам зборов а 10 минути да го изговорам идиотите не чуле за самогласки. Кретените ги копираа странските зборови во изворен изговор и додека уконташ што е што ќе те зболе глава и ќе добијеш преплет на јазик.
Инаку зборот е сервер.
Напиши во google преведувач зборот server и кликнете говорителчето да слушнеш како звучи зборот во оригинал, а инаку сервер е на мајка ти п..ката“с'рв'р„ Ми требаше 5 минути да го разберам зборов а 10 минути да го изговорам идиотите не чуле за самогласки. Кретените ги копираа странските зборови во изворен изговор и додека уконташ што е што ќе те зболе глава и ќе добијеш преплет на јазик.
Инаку зборот е сервер.
Тоа е истиот јазик на кој зборувале и пишувале Гоце ,Јане , Даме , Ѓорче и сите други познати и непознати македонскиМене бугарскиот ми е нај јебозовниот јазик што постои у свет.
Кога бугарка ќе почне да ми збори макар и за филозофија, мене ми звучи ко некоја од хот-лајн да ми се јавила.
Заклучок: македноскиот нормиран јазик е бугарски колку што бугарскиот е литературен клингонски.Спротивно на денешнотонаселениене Македонијагорните учелелитературен јазик, а не јазикот на баба ми кој е книжевна норма во денешна Македонија.
Заклучок: Гоце, Јане, Даме, Ѓорче биле македонски факмени кои клецале јебозовни бугарки. И тоа без да им дадат две червени.Тоа е истиот јазик на кој зборувале и пишувале Гоце ,Јане , Даме , Ѓорче и сите други познати и непознати македонски револуционери .
Еј не знам колку години имаш , но ти е време да спиеш . Пикльовци како тебе ододавна спијат . Ако случајно не носиш пелени - жал едноставно логиката ти малку ме збуни.Заклучок: македноскиот нормиран јазик е бугарски колку што бугарскиот е литературен клингонски.
Заклучок: Гоце, Јане, Даме, Ѓорче биле македонски факмени кои клецале јебозовни бугарки. И тоа без да им дадат две червени.
Шо пцуеш бе бугарче, што се навреди толку. Не ни се смешни другите јазици, бидејќи се јазици, ова вашево е како чкембе чорба некоја тешка бљувотина која ние Македонците ја користиме исклучиво за хумор. И запомни мајчин и е на мајка ти.Напишивоgoogleпреведувачзборотserverикликнетеговорителчетодаслушнеш какозвучизборот вооригинал, аинакусерверенамајка тип..ката
Што несе смеешнегрчки,албанскиотилиромански јазици?Многујасно е зошто, когаучишстрански јазикпоследнопочнеш даразбиравхуморот(значидека сиусвоилжаргонили некојдијалект)
АсоБугарскиоте лесноти емајчин јазик.
Кога зборувам со културни луѓе користам други зборови . Но , во контактите со Абориџините користам аборигенски - нели треба да се разбереме некако . Што се однесува до бљувота - пак од него црпи мудрост за ремек-дела од типот "бараме продавачка" (на Бугарски значи "милуваат продавачка" - неверојатно предлог од излогот )Шо пцуеш бе бугарче, што се навреди толку. Не ни се смешни другите јазици, бидејќи се јазици, ова вашево е како чкембе чорба некоја тешка бљувотина која ние Македонците ја користиме исклучиво за хумор. И запомни мајчин и е на мајка ти.
Малку часови по Македонски и за тебе : с , б , л , к - согласки звуци ; ' - самогласка.“сбл'с'к“ уште еден патетичен бугарски збор 5 самогласки една до друга сблск ако можеш изговори го. Мислам дека значи судир. Инаку најкомични ми се кога крадат странски зборови и од петни жили се трудат да го имаат изворниот изговор на пример Уиски место Виски.
Тоа не е самогласка тоа е звук кога имаш запек.Малкучасови поМакедонски и за тебе : с , б ,л , к-согласки звуци ; ' - самогласка.
По поводуискитовиди погоресерверот - логикатае иста .
Мисс две червени.