Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Сеуште го има аерокс на ново да го купиш? мислам дека неја би играл на Aerox..
Сеуште го има аерокс на ново да го купиш? мислам дека неја би играл на Aerox..
Мислев на Македонија, Скопје а не на интернет
па незнам кој е дистрибутер за јамаха во скопјето али ако ја нема во салон можиш да му ја порачаш.Мислев на Македонија, Скопје а не на интернет
За 1600-1700 евра немаш ни Јамаха, ни Џилера ни пак Априлија.Vaka decki..Sakam da zemam 50cc motor do 1600-1700 evra ama da ne e kineski ! Koja marka na staro e dobro da se zeme? Aprilia Sr50r, Yamaha Aerox, Gilera Runner kazete odgovor
За тие пари ср50ка половна можеш да најдеш, аерокс ретко а па џилера скоро и да нема ... како и да е НОВИ за 1400 евра имаш бенели кватро нове, 1500 имаш пежо спидфајт 2011 модел, имаш кимко агилити сити 1550, сим фидл2 1400 евра итнVaka decki..Sakam da zemam 50cc motor do 1600-1700 evra ama da ne e kineski ! Koja marka na staro e dobro da se zeme? Aprilia Sr50r, Yamaha Aerox, Gilera Runner kazete odgovor
Quatronove-to imale kineski masini od keeway razbrav pred nekoj den a kymco ne mi praat nekoj kejf mnogu, no sepak fala tiЗа тие пари ср50ка половна можеш да најдеш, аерокс ретко а па џилера скоро и да нема ... како и да е НОВИ за 1400 евра имаш бенели кватро нове, 1500 имаш пежо спидфајт 2011 модел, имаш кимко агилити сити 1550, сим фидл2 1400 евра итн
Zato kazav NA STAROЗа 1600-1700 евра немаш ни Јамаха, ни Џилера ни пак Априлија.
Епа ако сакаш половно побарај на реклама5 или пазар3 ... ќе најдеш априлија ги има многу ама поминато доста км и чепкани во машина сигурно се 99% од нивQuatronove-to imale kineski masini od keeway razbrav pred nekoj den a kymco ne mi praat nekoj kejf mnogu, no sepak fala ti
--- надополнето: 9 април 2012 во 18:45 ---
Zato kazav NA STARO
друже априлија сочувани имаш за тие пари + и за поевтино ке најдеш 100% види си на реклама5 какви понуди има и ке знаеш од прилика како да се ориентирашQuatronove-to imale kineski masini od keeway razbrav pred nekoj den a kymco ne mi praat nekoj kejf mnogu, no sepak fala ti
--- надополнето: 9 април 2012 во 18:45 ---
Zato kazav NA STARO
A speedfight 3 e 1500 evra?Епа ако сакаш половно побарај на реклама5 или пазар3 ... ќе најдеш априлија ги има многу ама поминато доста км и чепкани во машина сигурно се 99% од нив
Бенели точно дека е со кивеј, и јас имам кивеј па супер си е ... пежото ме изненадија дека смалиле доста цените, новото вивасити е 1300 а спидфајтот нов модел 1500