(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај доста беа коментари и оф-топици за оваа утакмица. Претеравме.
Ај сега без провокации, нели ви се здосади да се ситите на пораз на друга екипа?

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Тие што не се пожелни и не се фанови на овој клуб, нека бегаат одовде, не ни се потребни од вас комплименти.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Sakale priznaele sakate izgubivte na sekoj del od terenot.Prtal ve napravivme.I ne se zalaajte za Kristijano,pa i ni igravme bez Torres i Gerard pa so...
да ама кристијано вреди колку двајцата азаедно!
Тоа го кажаја и ФА! Кажаја кој е најдобар!
Тоа се гледа и на табелата за стрелци во Премиерлига и кај стрелците во ЛШ!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.131
Поени од реакции
1.737
A vakov son nema da gledas vo boja .
АХАХАХХАХАХААААХ си ни притребал тука само те глеам навиваш за тие шо ке тепаат и затоа викам.

Dobro be mokar vregav nesto.Samo pravam analiza ili i toa ne smeam.E znam boli porazot ali da izgubese Liverpool na vakov nac prv ke napisev na vasiot fan klub teka ste zasluzile.Ali sto me boli pa mene kurot za Vas.Placete ajde slobodni ste.Odbranat od sjajna po sjajna.Sega ke go nema i vidic so Chelsea ke ima burleski na celo so Van der Sar narednoto kolo
ајт сеа гитла!
Sakale priznaele sakate izgubivte na sekoj del od terenot.Prtal ve napravivme.I ne se zalaajte za Kristijano,pa i ni igravme bez Torres i Gerard pa so...

Z

ZeroStyle

Гостин
Леле нервозиии. А мислев наша е толку рано постигнавме гол :S

Фак. Ај поише среќа следен пат.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И пртал да не направија Ливерпул ќе дадеа 3-4 гола, САМИ, без наша помош.
Ова не е ,,победа‘‘.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
ова до сите антифанови на манчестер (пошто знам дека ве има многу):
отворете си анти-манчестер тема една и таму наситете се на поразите и киксовите што ги праи манчестер а не овде на фан клубот да серете постојано.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.743
Поени од реакции
11.626
Само да ги потсетам овие досадниве провокатори дека минатата сезона ова време имавме само 2 бода, затоа можете :pusk:. Фала.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Бооооооо....................................ами сеа...
Шо да напишам другарчина сеа..а....ПОРАЗ тежок ПОРАЗ...вистина три бода се исти и со Хул и со Ливерпул...ама не е исто...ич нее......посебно ПОРАЗ на ваков начин....
Утакмиците со Нигерпул се тие...тие што прават херој..тие што прават трагичаРИ...
Значи за утакмицата за која два дена салам неможев да спијам....за утакмицата за која сезона се чека да почне.....и да видиме ваков ПОРАЗ.
Али....јебига сја..“то је то“....е не е баш “то“ денеска...
Да бев блиску до Олд Трафорд..жими све беља ќе напрев голема...ко ќе ги соберев на тренинг играчите и све воспитни им мавав.....не ме боли фактот што изгубивме..мене Јунајтед ми е љубов..па не се замарам со победи или порази..мене УЖАСНО ме боли што загубивме на ваков (никаков) начин...
Абе растур не напраја...незневме кај сме цело полувреме...ко скарани со топката...пожртвуваност НУЛА (освем РУНИ и ТЕВЕЗ) ...желба за победа -не НУЛА... -(минус)1 ....не е ова Јунајтед...немаше тука тимски дух...не играше тим на победници..бевме една дезорентирана и тотално ИСФРУСТРИРАНА клапа на луѓе кои немаа однос кон дресот..кон светоста..
Луѓе простете ми што навистина го критикувам тимот..ама стварно катастрофално беше.......берем мене ми беше да гледам денеска 45 минути...
Али после се.....ќе замижам...и пак ќе се насмејам...мојата фрустрираност ќе помине за некој ден...се надевам и на играчите...се надевам ќе добијат соодветна лекција за денешнито натпревар...мислам, сигурен сум -дека многу може да се научи од денеска...им фали нова лекција за тимот...некој треба повторно да им објасни што всушност значи “културата“ Манчестр Јунајтед !
Така да ..на овој и на оној начин ќе ја потрошиме негативната енергија...и севто ова го оставаме во историја...оти не би биле тоа што сме -навивачи на Јунајтед,ако само цимолиме....секој пораз не прави ПОСИЛНИ...и сега единствено можам да им порачам на следните противници дека ќе налетаат на ранет ЛАВ -да се чуваат добро бидејќи дури сега јунајтед е спремен да гази...баш дури сега е спремен да ПОБЕДУВА !

Животот е премал за оваа голема љубов.....Јунајтед ЗАСЕКОГАШ !!!!!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе нека пишуваат што се замарате?Очигледно сите имаат КОМПЛЕКС НАРЕЧЕН :Манчестсер Јунајтед,сега какат дома од радост...Ги победиле најдобрите...Остваете ги:smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Само да ги потсетам овие досадниве провокатори дека минатата сезона ова време имавме само 2 бода, затоа можете :pusk:. Фала.
Абе знаеш што? Сега се ситат затоа што само сега ќе можат, за 2-3 месеци нема да можат.
Оставите ги, тоа им е работа, пошто немаат што друго да работат во животот.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Ај доста беа коментари и оф-топици за оваа утакмица. Претеравме.
Ај сега без провокации, нели ви се здосади да се ситите на пораз на друга екипа?
Ajde ne se sekirajte za nekoj moment treba da vi cestitame
1000 stranica. i si odime sekoj po doma.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
требаше пенал да ни досуди судијана кога шкртел ја фати со рака по шутот на бербатов во 3 мин.

F

fantomX

Гостин
Ја мислам дека Ферги треба да мења нешто.
Кога ќе дадеме гол уште повеќе да притискаме за да направиме шанси, а не вака, се препуштаме на противникот.

П.С. Думан... Ти си никој и ништо. Не менуваш ништо, кажувај што сакаш.
Пази на 36 секунда, снимката од зад голо:
http://videos.sapo.pt/DKZcHGJQVpndrp4osEJ0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom