(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
A najvise DIMCE.
A vi rekov deka od bugar air nema....
еј добро бе сакаш ти да играш наместо бугарот во манчестер??
аман више бугарот ова бугарот она.
па ти имаш очи бе??кој му асистираше на тевез првиот гол???
добро си изигра бербатов.
иначе гигс, сколс, андерсон ептен ме разочараа.
изигравме добро само 20 минути другото под ниво.
руни десен бек???се гледа дека нешто не чини.
да се надеваме дека од среда ќе се освестат (крајно време е) и ќе почнат да победуваат.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Заеби го думан и он е едно изумрено куче кое ништо не може да смени и не може да ја смени реалноста.
Оставете го, нека се радува.

Исто така сакам да кажам дека и Ферги почнува да ме нервира со ова, дадовме гол и после застанавме. Увек е така.
Не требаше гол на почеток да постигнеме.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Не победи Ливерпул, ние им ја поклонивме победата со два смешни голови!
Ne ste realni ic daa.5 godini pobeduvate na smesen nacin.Pobedata e cista kako solza.Ne ja vidovte topkata.Sredinata vasa nemase edno salam dodavanje.Odbranata katastrofa.Brawn avto gol,Vidic crven.Napadot Tevez samo golot i tolku.Berbatov vo prvata akcija go vidovme i posle duri koga se zalese na povreda i tolku.Runi edinstvena svetla tocka ne zaradi tamu kade sto e potreben tuku vo defanzivata istrca mnogu

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Sakale priznaele sakate izgubivte na sekoj del od terenot.Prtal ve napravivme.I ne se zalaajte za Kristijano,pa i ni igravme bez Torres i Gerard pa so...
мореееееее да не направија глупост ван дер сар и браун половина немаше да поминат ливерпул него ај

се случи тоа што се случи не му се радувам многу на поразов да играше грдиот ќе беше помераклиски

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
А ВДС да не киксна што ќе се случеше? Затоа не викајте дека премногу сте ја заслужиле победата анти-фанови на Манчестер.
Думан ти не си фан. Само тоа имам да кажам.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.131
Поени од реакции
1.737
За колку тимови навиваш жити се.Интер,Сити,Ливерпул...??
Челзи,арсенал,јуве,реал,барса...за сите тие шо тепаат! ако тепаат манчестер ке го вииш тука ке вика браво брака мн јако изигравМЕ.
Идијот.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја мислам дека Ферги треба да мења нешто.
Кога ќе дадеме гол уште повеќе да притискаме за да направиме шанси, а не вака, се препуштаме на противникот.

И дајте снимка да се видиме дали топката излезе надвор од теренот при постигнување на голот.

П.С. Думан... Ти си никој и ништо. Не менуваш ништо, кажувај што сакаш.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ИСКАЧАЈЈЈЈЈЈ!!! МРШ ДА НЕ ТЕ ГЛЕАМ ОД НАШ ФАН КЛУБ!
Dobro be mokar vregav nesto.Samo pravam analiza ili i toa ne smeam.E znam boli porazot ali da izgubese Liverpool na vakov nac prv ke napisev na vasiot fan klub teka ste zasluzile.Ali sto me boli pa mene kurot za Vas.Placete ajde slobodni ste.Odbranat od sjajna po sjajna.Sega ke go nema i vidic so Chelsea ke ima burleski na celo so Van der Sar narednoto kolo

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Ја мислам дека Ферги треба да мења нешто.
Кога ќе дадеме гол уште повеќе да притискаме за да направиме шанси, а не вака, се препуштаме на противникот.

И дајте снимка да се видиме дали топката излезе надвор од теренот при постигнување на голот.

П.С. Думан... Ти си никој и ништо. Не менуваш ништо, кажувај што сакаш.
Tebe momce jas nisto ne ti kazuvam, a moe e da pisam, za toa sum platen.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
според мене регуларен беше голот. гигс толкава несериозност??:tapp::tapp:
ама тоа е тоа изгубивме изгубивме better luck next time.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom