Nie vcera bash koa trcavme do 10km onaka ne se umorivme ic..posle do kaj 12-tiot pocinjase umorot da ne mava...a 15-16 se vlecevme A inace ke trcas i na skopskiot na 21 ili samo tuka ?И јас немам истрчано никогаш 21... Максимум ми е 12
Баш и за тоа сакам да се испробам тука, како генерална проверка пред Скопски маратон
На Скопскиот веќе се пријавивNie vcera bash koa trcavme do 10km onaka ne se umorivme ic..posle do kaj 12-tiot pocinjase umorot da ne mava...a 15-16 se vlecevme A inace ke trcas i na skopskiot na 21 ili samo tuka ?
И да врне, нека роска малку... Само да не е силен дожд и силно сонце.Ќе не посака ли времето во сабота?
Не "пре"сака времево, не само шо не посакаЌе не посака ли времето во сабота?
Требаше и јас друже на англиски да ти заправам муабети една случка што ми се деси денес,еден постар човек ме праша на англиски колку истрчав и почнавме да правеме муабет додека не го прашав од каде е.Вика From here,from Macedonia.
Викам друже зашо праеме на англиски цело време муабет
гостинот од данска или белгија не сум сигурен од каде за 1:15,прв македонец Кокан Ајановски 1:18Првиот за колку време ја истрча патекава на 21км ?