Nie vcera bash koa trcavme do 10km onaka ne se umorivme ic..posle do kaj 12-tiot pocinjase umorot da ne mava...a 15-16 se vlecevmeИ јас немам истрчано никогаш 21... Максимум ми е 12
Баш и за тоа сакам да се испробам тука, како генерална проверка пред Скопски маратон![]()
На Скопскиот веќе се пријавивNie vcera bash koa trcavme do 10km onaka ne se umorivme ic..posle do kaj 12-tiot pocinjase umorot da ne mava...a 15-16 se vlecevmeA inace ke trcas i na skopskiot na 21 ili samo tuka ?
И да врне, нека роска малку... Само да не е силен дожд и силно сонце.Ќе не посака ли времето во сабота?![]()
Не "пре"сака времево, не само шо не посакаЌе не посака ли времето во сабота?![]()
Требаше и јас друже на англиски да ти заправам муабети една случка што ми се деси денес,еден постар човек ме праша на англиски колку истрчав и почнавме да правеме муабет додека не го прашав од каде е.Вика From here,from Macedonia.
Викам друже зашо праеме на англиски цело време муабет![]()
гостинот од данска или белгија не сум сигурен од каде за 1:15,прв македонец Кокан Ајановски 1:18Првиот за колку време ја истрча патекава на 21км ?